Рецепт Смажена тріска в борошні фото

Смажена тріска в борошні
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт смаженої тріски в борошні, - це базовий варіант рибної страви, яке має вміти готувати кожна господиня. Швидко і недорого, а рибка виходить соковитою, апетитною і дуже смачною!

Опис приготування:

Як вид, смажена тріска в борошні в домашніх умовах, - справа нікчемна, з таким блюдом впораються навіть початківці господині! До речі, якщо бажаєте експериментів, - то борошно можна розбавити газованою мінеральною водою, - тоді панірування вийде набагато більш апетитною на вигляд, і за смаком, кажуть, відрізняється. Але взагалі, - немає меж досконалості, адже я вам показала найпростіший рецепт смаженої тріски в борошні, а чим і як його вдосконалити, - залежить лише від вас!

  • Лихоманка - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
смажена тріска в борошні - фото крок 1
1. Тушку тріски обробляв, і нарізаємо порційними шматочками.
смажена тріска в борошні - фото крок 2
2. В окремій мисці змішуємо борошно і сіль, і обвалюють кожен шматочок в суміші.
смажена тріска в борошні - фото крок 3
3. Розігріваємо олію в сковорідці, і викладаємо шматочки риби.
смажена тріска в борошні - фото крок 4
4. Через п'ять хвилин перевертаємо, і, якщо шматочки зарум'янилися, - смажимо стільки ж з іншого боку.

Схожі рецепти