Смажена тріска в борошні
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт смаженої тріски в борошні, - це базовий варіант рибної страви, яке має вміти готувати кожна господиня. Швидко і недорого, а рибка виходить соковитою, апетитною і дуже смачною!
Як вид, смажена тріска в борошні в домашніх умовах, - справа нікчемна, з таким блюдом впораються навіть початківці господині! До речі, якщо бажаєте експериментів, - то борошно можна розбавити газованою мінеральною водою, - тоді панірування вийде набагато більш апетитною на вигляд, і за смаком, кажуть, відрізняється. Але взагалі, - немає меж досконалості, адже я вам показала найпростіший рецепт смаженої тріски в борошні, а чим і як його вдосконалити, - залежить лише від вас!
- Лихоманка - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Тушку тріски обробляв, і нарізаємо порційними шматочками.
2. В окремій мисці змішуємо борошно і сіль, і обвалюють кожен шматочок в суміші.
3. Розігріваємо олію в сковорідці, і викладаємо шматочки риби.
4. Через п'ять хвилин перевертаємо, і, якщо шматочки зарум'янилися, - смажимо стільки ж з іншого боку.