Кабачки, смажені в борошні з часником
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше і смачніше, ніж підсмажити будинку кабачки. Невеликі хрусткі скибочки кабачків так і тануть у роті. А в поєднанні з часниково-маойнезним соусом виходить неймовірно добре!
Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в борошні з часником. Кабачки нарізаємо тонкими кільцями, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подаємо до столу з часниковим соусом і свіжою зеленню. Удачі в приготуванні!
- Кабачок - 1 штука
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець - 2 щіпки
- Майонез - 40 грам
- Часник - 1 зубчик

Кабачок промиваємо та нарізаємо дуже тонкими кільцями. Солимо і перчимо до смаку.

Обваляйте кружечки в борошні.

І обсмажте на олії з двох сторін, до золотистої скоринки.

Перекладіть кабачки в тарілку.

Приготуємо соус. Пропускаємо часник через прес і змішуємо його з майонезом, сіллю і перцем.

Подаємо кабачки з часниковим соусом, присипавши їх подрібненою зеленню. Смачного!