Рецепт Кабачки, смажені в борошні з часником фото

Кабачки, смажені в борошні з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 40 хв.

Немає нічого простіше і смачніше, ніж підсмажити будинку кабачки. Невеликі хрусткі скибочки кабачків так і тануть у роті. А в поєднанні з часниково-маойнезним соусом виходить неймовірно добре!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в борошні з часником. Кабачки нарізаємо тонкими кільцями, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подаємо до столу з часниковим соусом і свіжою зеленню. Удачі в приготуванні!

  • Кабачок - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець - 2 щіпки
  • Майонез - 40 грам
  • Часник - 1 зубчик
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 1
Кабачок промиваємо та нарізаємо дуже тонкими кільцями. Солимо і перчимо до смаку.
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 2
Обваляйте кружечки в борошні.
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 3
І обсмажте на олії з двох сторін, до золотистої скоринки.
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 4
Перекладіть кабачки в тарілку.
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 5
Приготуємо соус. Пропускаємо часник через прес і змішуємо його з майонезом, сіллю і перцем.
кабачки, смажені в борошні з часником - фото крок 6
Подаємо кабачки з часниковим соусом, присипавши їх подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти