Смажені кабачки кружечками з часником
(покроковий рецепт з фото)
Часник надає кабачкам неймовірний аромат і гострий смак. Перешаровувати кабачки часником слід тільки в теплому вигляді, щоб зберегти вітаміни і не вбити аромат.
Приготуйте смажені кабачки кружечками з часником. Кабачки треба порізати кільцями, обсмажити на маслі, а потім викласти гіркою, переклавши подрібненим часником.
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
1. Часник очистити, кабачок вимити і відрізати хвостик.
2. Кабачок слід порізати кружальцями, посолити і поперчити.
3. Смажте на рослинному маслі до золотого кольору.
4. Переверніть і обсмажте до готовності з іншого боку.
5. Поки остигають кабачки, поріжте тонко часник або пропустіть через прес.
6. На кожне колечко кабачка покладіть трохи часнику. Складіть кабачки гіркою. Дайте настоятися і подавайте до столу теплими. Приємного!