Рецепт Смажені кабачки з часником (простий рецепт) фото

Смажені кабачки з часником (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Швидкий і смачний перекус з овочів можна приготувати за 20 хвилин, якщо у вас є свіжі кабачки. У смаженому вигляді з часником вони смакують просто ідеально, а додавши майонез, ви ще поліпшите їх смак.

Опис приготування:

Про користь кабачків говорити не потрібно. З цього овоча існує маса страв, а вперше в Європу його завезли ще в 16 столітті. Незважаючи на те, що батьківщиною кабачка вважається Америка, з нього готують різні страви з усього світу. Я пропоную найпростіше - смажені кабачки з часником (якщо не постите, то можна додати майонезно-часниковий соус).

  • Кабачок - 1-2 штук
  • Часник - 1 зубчиків
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 30 грам (для смаження)
  • Сіль - За смаком
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 1
1. Вже почався сезон свіжих овочів, і не посмажити кабачок просто гріх. Отже, ретельно вимийте овоч, підсушіть паперовим рушником і наріжте кружальцями.
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 2
2. Розмір гуртків визначайте самі. Чим тонше вони, тим більше підсмажений і хрусткими вони будуть.
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 3
3. Обваляйте кожне колечко в борошні, надішліть на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Смажте на середньому вогні з обох сторін.
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 4
4. Якщо любите підсмажені, смажте до рум'яної скоринки. Соліть тоді, коли переверне на зворотну сторону (це робиться для того, щоб кабачки не підгорає і не відстала скоринка з борошна).
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 5
5. Викладайте на окрему страву, а зверху - нарізаний часник. Оскільки я готувала пісне блюдо, то не додавала майонез, але з соусом, безумовно, кабачки смачніше.
смажені кабачки з часником (простий рецепт) - фото крок 6
6. Для пікантності смаку я додатково посипала їх зеленою цибулею. Можна додати і улюблені спеції за смаком.

Схожі рецепти