Рецепт Смажені кабачки з часником фото

Смажені кабачки з часником
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Проста і легка закуска - смажені кабачки з часником. Подаються кабачки як на холодну, так і гарячими. Готується закуска - трохи більше 20 хвилин. Можна подавати смажені кабачки з часником як гарнір.

Опис приготування:

До смажених кабачків з часником я часто додаю і інші овочі - болгарський перець, ріпчаста цибуля. Смажу все разом і виходить чудове овочеве блюдо, закуска або корисний гарнір. Якщо у вас є сковорідка-гриль, то можете обсмажувати кабачки в ній. Виходить дуже красиво і смачно. Можна це блюдо готувати і на повітрі на решітці.

Отже, як приготувати смажені кабачки з часником?

1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте кільцями або півкільцями, товщиною по одному сантиметру. Якщо насіння великі і тверді, то їх краще вибрати.

2. У сковороді прогрійте рослинне масло. Викладіть кабачки і обсмажуйте, помішуючи, на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.

3. Часник очистіть і видавіть через прес прямо на кабачки. Смажте на повільному вогні ще протягом декількох хвилинок.

Готові кабачки викладіть на тарілку, подавайте з майонезом. Закуска зі смажених кабачків з часником буде смачною і коли охолоне. Мені дуже подобається їсти їх просто з хлібом.

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука(800-1000 грам)
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Майонез - - За смаком
До смажених кабачків з часником я часто додаю і інші овочі - болгарський перець, ріпчаста цибуля. Смажу все разом і виходить чудове овочеве блюдо, закуска або корисний гарнір. Якщо у вас є сковорідка-гриль, то можете обсмажувати кабачки в ній. Виходить дуже красиво і смачно. Можна це блюдо готувати і на повітрі на решітці.

Отже, як приготувати смажені кабачки з часником?

1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте кільцями або півкільцями, товщиною по одному сантиметру. Якщо насіння великі і тверді, то їх краще вибрати.

2. У сковороді прогрійте рослинне масло. Викладіть кабачки і обсмажуйте, помішуючи, на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.

3. Часник очистіть і видавіть через прес прямо на кабачки. Смажте на повільному вогні ще протягом декількох хвилинок.

Готові кабачки викладіть на тарілку, подавайте з майонезом. Закуска зі смажених кабачків з часником буде смачною і коли охолоне. Мені дуже подобається їсти їх просто з хлібом.

Смачного!

Схожі рецепти