Рецепт Смажені кабачки з оцтом і часником фото

Смажені кабачки з оцтом і часником
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Хочете приготувати дуже смачні кабачки, спробуйте це зробити так, як описано в цьому рецепті. Весь секрет у часниково-оцтовому маринаді, з яким кабачки подаються до обіднього столу. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо смажені кабачки з оцтом і часником в домашніх умовах. Нарізаємо кружальцями кабачки і обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін. Окремо готуємо заправку, змішавши оцет, часник і сіль. Поливаємо смажені кабачки заправкою і подаємо блюдо на стіл. Хай щастить!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажені кабачки з оцтом і часником - фото крок 1
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками.
смажені кабачки з оцтом і часником - фото крок 2
Обсмажуємо кабачки на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
смажені кабачки з оцтом і часником - фото крок 3
Приготуємо заправку. Подрібнений часник змішуємо з сіллю і оцтом.
смажені кабачки з оцтом і часником - фото крок 4
Перекладаємо кабачки в глибоку тарілку і поливаємо приготовленої заправкою. Смачного!

Схожі рецепти