Смажені кабачки з оцтом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати дуже смачні кабачки, спробуйте це зробити так, як описано в цьому рецепті. Весь секрет у часниково-оцтовому маринаді, з яким кабачки подаються до обіднього столу. Рекомендую!
Приготуємо смажені кабачки з оцтом і часником в домашніх умовах. Нарізаємо кружальцями кабачки і обсмажуємо їх на рослинному маслі з двох сторін. Окремо готуємо заправку, змішавши оцет, часник і сіль. Поливаємо смажені кабачки заправкою і подаємо блюдо на стіл. Хай щастить!
- Кабачки - 3 штуки
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками.
Обсмажуємо кабачки на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
Приготуємо заправку. Подрібнений часник змішуємо з сіллю і оцтом.
Перекладаємо кабачки в глибоку тарілку і поливаємо приготовленої заправкою. Смачного!