Кабачки, запечені в духовці кружечками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами недорогим і простим рецептом кабачків, запечених в духовці кружечками. Страва - вищий клас, в гарячому вигляді подавати можна з гарніром або до м'яса, а в холодному - їсти з бутербродом!
Це дуже економний і простий рецепт кабачків, запечених в духовці кружечками. Впевнена, він вам дуже сподобається! До речі, якщо є час, рекомендую панірувальні сухарі робити самостійно (тоді смак буде більш насиченим): для цього подрібніть в блендері покупні сухарики. Також можна висушити шматочки хлібця в духовці - так вийде корисніше!
- Кабачок - 1 штука (один великий, або два поменше)
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0.5 склянки
- Борошно - 0.4 склянки
- Спеції - За смаком
1. Кабачки миємо, сушарка, нарізаємо кружечками середньої товщини. Кожен шматочок натираємо сіллю.
2. Для клярі зіб'ємо яйце до однорідності. В іншій мисці змішайте борошно, сухарі і спеції. Я використовую сушений базилік і мелений чорний перець. Занурюємо кожен шматочок в яйце, потім в суху суміш. Викладаємо на деко, окропивши маслом.
3. Запікаємо при 180 градусах, поки кабачки не стануть м'якими всередині і хрусткими зовні! Смачного!