Рецепт Кабачки, запечені в духовці кружечками фото

Кабачки, запечені в духовці кружечками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Ділюся з вами недорогим і простим рецептом кабачків, запечених в духовці кружечками. Страва - вищий клас, в гарячому вигляді подавати можна з гарніром або до м'яса, а в холодному - їсти з бутербродом!

Це дуже економний і простий рецепт кабачків, запечених в духовці кружечками. Впевнена, він вам дуже сподобається! До речі, якщо є час, рекомендую панірувальні сухарі робити самостійно (тоді смак буде більш насиченим): для цього подрібніть в блендері покупні сухарики. Також можна висушити шматочки хлібця в духовці - так вийде корисніше!

  • Кабачок - 1 штука (один великий, або два поменше)
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 0.5 склянки
  • Борошно - 0.4 склянки
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені в духовці кружечками - фото крок 1
1. Кабачки миємо, сушарка, нарізаємо кружечками середньої товщини. Кожен шматочок натираємо сіллю.
кабачки, запечені в духовці кружечками - фото крок 2
2. Для клярі зіб'ємо яйце до однорідності. В іншій мисці змішайте борошно, сухарі і спеції. Я використовую сушений базилік і мелений чорний перець. Занурюємо кожен шматочок в яйце, потім в суху суміш. Викладаємо на деко, окропивши маслом.
кабачки, запечені в духовці кружечками - фото крок 3
3. Запікаємо при 180 градусах, поки кабачки не стануть м'якими всередині і хрусткими зовні! Смачного!

Схожі рецепти