Рецепт Кабачки, смажені кружечками фото

Кабачки, смажені кружечками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Простий і популярний рецепт приготування кабачків. Товщина нарізки кабачків має велике значення, адже дуже тонкі можуть порватися, а товсті підгоріти, а всередині не прожаритися.

Опис приготування:

Смажені кабачки можна подати з часничком, майонезом, аджикою або сальсою. А смажити їх ми будемо кружечками. Дивимося рецепт.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
  • Сіль, чорний перець - За смаком
кабачки, смажені кружечками - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Кабачки миємо під проточною водою, видаляємо м'які місця, якщо є, відрізаємо хвостики.
кабачки, смажені кружечками - фото крок 2
2. Гострим ножем ріжемо кабачки кільцями однакової товщини, від 0, 7 мм до 1 см. Кружечки кабачків посоліть і поперчіть за смаком.
кабачки, смажені кружечками - фото крок 3
3. Викладайте кабачки відразу в розігріте масло і смажте на повільному вогні.
кабачки, смажені кружечками - фото крок 4
4. Переверніть кружечки, обсмажте з іншого боку до м'якості.
кабачки, смажені кружечками - фото крок 5
5. Кабачки, смажені кружечками, готові. Подайте до столу теплими.

Схожі рецепти