Кабачки, смажені кружечками
(покроковий рецепт з фото)
Простий і популярний рецепт приготування кабачків. Товщина нарізки кабачків має велике значення, адже дуже тонкі можуть порватися, а товсті підгоріти, а всередині не прожаритися.
Смажені кабачки можна подати з часничком, майонезом, аджикою або сальсою. А смажити їх ми будемо кружечками. Дивимося рецепт.
- Кабачки - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Приготуємо продукти. Кабачки миємо під проточною водою, видаляємо м'які місця, якщо є, відрізаємо хвостики.
2. Гострим ножем ріжемо кабачки кільцями однакової товщини, від 0, 7 мм до 1 см. Кружечки кабачків посоліть і поперчіть за смаком.
3. Викладайте кабачки відразу в розігріте масло і смажте на повільному вогні.
4. Переверніть кружечки, обсмажте з іншого боку до м'якості.
5. Кабачки, смажені кружечками, готові. Подайте до столу теплими.