Кабачки, смажені в борошні
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний спосіб смаження кабачків, Паніруємо в борошні.
Кабачки, приготовані таким способом, виходять соковиті і м'які завдяки паніровці. Можна приправляти борошно різними спеціями.
- Кабачки - 200 штук
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
1. Приготуємо продукти. Кабачки вимити, зрізати хвостики.
2. Порізати кільцями товщиною 1 см.
3. Посолити і залишити на 10 хвилин. Затем слить сок.
4. Паніруємо в борошні.
5. Панируем с двух сторон, зайву муку стряхиваем.
6. Жарим на разогретом масле до золотого цвета.
7. З двох боків.
8. Кабачки, смажені в борошні, готові!