Рецепт Кабачки, смажені в борошні фото

Кабачки, смажені в борошні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Традиційний спосіб смаження кабачків, Паніруємо в борошні.

Опис приготування:

Кабачки, приготовані таким способом, виходять соковиті і м'які завдяки паніровці. Можна приправляти борошно різними спеціями.


  • Кабачки - 200 штук
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (для смаження)
кабачки, смажені в борошні - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Кабачки вимити, зрізати хвостики.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 2
2. Порізати кільцями товщиною 1 см.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 3
3. Посолити і залишити на 10 хвилин. Затем слить сок.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 4
4. Паніруємо в борошні.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 5
5. Панируем с двух сторон, зайву муку стряхиваем.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 6
6. Жарим на разогретом масле до золотого цвета.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 7
7. З двох боків.
кабачки, смажені в борошні - фото крок 8
8. Кабачки, смажені в борошні, готові!

Схожі рецепти