Смажена печінка в борошні
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - корисний і смачний субпродукт. Обсмажена в борошні з хрустким цибулькою, - вона виходить дуже ніжною, але з пікантною скоринкою зовні. Пропоную ознайомитися з рецептом любителів простих страв!
По бажанню, можна додати в блюдо часничок. Та й печінку зовсім необов'язково брати курячу, - підійде будь-яка! По бажанню, за хвилину до кінця приготування печінки, можна додати сметану або вершки. А взагалі, я раджу подавати таку печінку з картоплею і свіжим овочевим салатом.
- Печінка куряча - 600 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Печінка наріжте шматочками середнього розміру.
2. Змішайте борошно з сіллю і обваляйте в ній кожен шматочок печінки.
3. Обсмажте до хрусткого стану з додаванням олії.
4. Лук наріжте півкільцями.
5. Додайте в сковороду.
6. Обсмажуйте всі разом близько 10 хвилин.
7. Смачного!