Рецепт Смажена печінка в борошні фото

Смажена печінка в борошні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Печінка - корисний і смачний субпродукт. Обсмажена в борошні з хрустким цибулькою, - вона виходить дуже ніжною, але з пікантною скоринкою зовні. Пропоную ознайомитися з рецептом любителів простих страв!

Опис приготування:

По бажанню, можна додати в блюдо часничок. Та й печінку зовсім необов'язково брати курячу, - підійде будь-яка! По бажанню, за хвилину до кінця приготування печінки, можна додати сметану або вершки. А взагалі, я раджу подавати таку печінку з картоплею і свіжим овочевим салатом.

  • Печінка куряча - 600 грам
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
смажена печінка в борошні - фото крок 1
1. Печінка наріжте шматочками середнього розміру.
смажена печінка в борошні - фото крок 2
2. Змішайте борошно з сіллю і обваляйте в ній кожен шматочок печінки.
смажена печінка в борошні - фото крок 3
3. Обсмажте до хрусткого стану з додаванням олії.
смажена печінка в борошні - фото крок 4
4. Лук наріжте півкільцями.
смажена печінка в борошні - фото крок 5
5. Додайте в сковороду.
смажена печінка в борошні - фото крок 6
6. Обсмажуйте всі разом близько 10 хвилин.
смажена печінка в борошні - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти