Кіш з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю балувати свою родину смачною випічкою. Сьогодні хочу порадувати вас пирогом з овочами. Кіш Лорен - це відкрита випічка в основному з несолодкої начинкою. До нього підходять соуси на молоці.
Колись я порівнювала свій рецепт з іншими. Здивувалася, але на даний момент дуже багато варіантів даної випічки. Зараз я розповім, як приготувати киш з листкового тіста. Ви обов'язково спробуйте і не забудьте залишити відгук
- Кабачок - 1 кілограм
- Баклажани - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Кріп свіжий - 1 пучок
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Твердий сир - 200 грам
- Листкове тісто - 400 грам
- Мелений чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Поставте розморожувати листкове тісто. Можна розморозити його в мікрохвильовці, а можна і природним шляхом (при кімнатній температурі).
Всі овочі наріжте невеликими кубиками. Розділіть на дві групи і готуйте окремо: баклажани, цибуля, морквина - разом; часник і кабачки - в іншій сковороді. Смажте до напівготовності. Далі з'єднайте все, додайте перцю і солі.
До цього часу листкове тісто має розморозитися. Розкачайте його і викладіть на деко. Я використовую два шари тесту. Викладіть начинку.
Для соусу: стакан молока (вершків), 2-3 яйця і тертий сир і зелень, перець, сіль перемішайте. Залийте цією сумішшю майбутній киш з листкового тіста.
Розігрійте духовку до 175 градусів, помістіть туди пиріг. Слід запікати його протягом 20 хвилин. Бажаю вам приємного апетиту. Порадуйте своїх рідних соковитою випічкою!