Рецепт Пиріг «Кіш» з пісочного тіста фото

Пиріг «Кіш» з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ви любите несолодке випічку? Пироги - це чудова ідея для щоденного меню, враховуючи різноманітність основи і начинок. Одним варіантом якраз поспішаю поділитися з вами. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Вашій увазі хочу запропонувати класну ідею, як приготувати пиріг «Кіш» з пісочного тіста з грибами і шпинатом. Для пікантності також додано трохи бекону, щоб начинка була соковитіше і смачніше. Простий процес робить такі пироги доступними для кожної господині. Впевнена, ви оціните рецепт!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль і цукор - 1 щіпка
  • Крем - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Сир - 100-150 грам
  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Шпинат - 1/2 пучка
  • Гриби - 150 грам
пиріг & Quot; Поцілунок
1. Тісто для пирога потрібно зробити заздалегідь. Подрібніть в крихту просіяне борошно з маслом. Додайте сіль, цукор, сметану. Замісити тісто і приберіть його на 35-40 хвилин в холодильник. Після тонко розкачати і викладіть у жароміцних форму.
пиріг & Quot; Поцілунок
2. Зверху викладіть лист пергаменту і всипте квасоля або горох, наприклад, щоб корж не піднімалося. Надішліть форму на 20 хвилин в духовку, розігріту до 180 градусів. Після пергамент акуратно приберіть і підрум'яньте корж ще хвилин 10.
пиріг & Quot; Поцілунок
3. Паралельно можна зайнятися начинкою. На сковороді обсмажте дрібно нарізаний бекон. Додайте гриби і смажте хвилин 10, помішуючи. Після викладіть шпинат, посоліть і поперчіть за смаком.
пиріг & Quot; Поцілунок
4. Яйця збийте з молоком і вершками.
пиріг & Quot; Поцілунок
5. Дно коржа присипте трохи сиром, викладіть начинку рівним шаром.
пиріг & Quot; Поцілунок
6. Присипте сиром, що залишився і вилийте вершково-яєчну суміш. Надішліть пиріг пекти хвилин на 40. Перед подачею краще дати йому постояти хвилин 20, але деякі вважають за краще залишити і на всю ніч.

Схожі рецепти