Рецепт Пиріг «Кіш» з пісочного тіста фото

Пиріг «Кіш» з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Кіш

Ви любите несолодке випічку? Пироги - це чудова ідея для щоденного меню, враховуючи різноманітність основи і начинок. Одним варіантом якраз поспішаю поділитися з вами. Запам'ятовуйте рецепт!

Вашій увазі хочу запропонувати класну ідею, як приготувати пиріг «Кіш» з пісочного тіста з грибами і шпинатом. Для пікантності також додано трохи бекону, щоб начинка була соковитіше і смачніше. Простий процес робить такі пироги доступними для кожної господині. Впевнена, ви оціните рецепт!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль і цукор - 1 щіпка
  • Крем - 1 Склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Сир - 100-150 грам
  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Шпинат - 1/2 пучка
  • Гриби - 150 грам
пиріг
4. Яйця збийте з молоком і вершками.
пиріг
6. Присипте сиром, що залишився і вилийте вершково-яєчну суміш. Надішліть пиріг пекти хвилин на 40. Перед подачею краще дати йому постояти хвилин 20, але деякі вважають за краще залишити і на всю ніч.

Схожі рецепти