Кіш без борошна з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Чи буває випічка взагалі без борошна? що, може бути і таке, але смак буде зовсім інший. Цей варіант, наприклад, мені більше нагадав омлет з-за його основи, але все одно вийшло смачно! Читайте!
Для вас я описала, як приготувати киш без борошна з брокколі. Тут підхід до випічки незвичайний, тому і результат буде несподіваним. Хоча начинка стандартна, а звичного тесту зовсім немає. Воно без глютену на основі яєць і сметани, дуже ніжне. Всі інгредієнти добре доповнює сир, який розплавиться.
- Брокколі - 300 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Luk-salotų - 2 штуки
- Яйце - 6 штук
- Крем - 350 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Вода - 80 мілілітрів
1. Дрібно наріжте цибулю. Обсмажте його протягом 4-х хвилин, помішуючи в розігрітій олії.
2. Потім до цибулі додайте суцвіття брокколі, воду і трохи солі. Гасіть інгредієнти ще 4 хвилини.
3. Зробіть тісто, змішавши залишок солі з перцем, мускатним горіхом, яйцями і сметаною.
4. Далі в круглу форму для випічки викладіть броколі з цибулею.
5. Зверху крупно натріть сир.
6. А потім влийте тісто.
7. Випікайте киш протягом 1 годин 170 градусах в духовці. Після дайте постояти 15 хвилин, а потім подавайте. Смачного!