Рецепт Кіш лорен з куркою і брокколі фото

Кіш лорен з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Без глютену
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам одне з найкращих, найпопулярніших і універсальних страв французької кухні. Кіш лорен - соковитий пиріг, який складається з самих різних сполучень інгредієнтів.

Опис приготування:

Інгредієнти для начинки заздалегідь відварюються. Все варіть окремо, так як ці продукти різного типу і способу відварювання. Готове тісто розкачати і вистелити в форму для запікання. Інгредієнти на начинку наріжте і опустіть в форму на тісто. А потім все заливається заливкою і випікається в духовці. Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати киць лорен з брокколі і куркою.

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Брокколі - 500 грам
  • Куряча грудка - 500 грам
  • Заморожений горошок - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Чорний перець - За смаком
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 1
Змішайте просіяне борошно з яйцем і розм'якшеним вершковим маслом. Отриманий шар тіста приберіть в холодильник на 1 час.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 2
Відваріть курячі грудки, брокколі і горошок. Важливо пам'ятати, що капуста брокколі вариться дуже швидко, а точніше - до 4 хвилин.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 3
Тісто розкачати тонким колом і викладіть в обов'язково роз'ємну форму для запікання.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 4
Наріжте грудку і брокколі, змішайте з горошком. Отриману суміш викласти всередину форми з тестом.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 5
В окремій мисці змішайте яйця, сметану і спеції. Рівномірно залийте сумішшю начинку.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 6
Духовку розігрійте до 170 градусів. Поставте пиріг пекти протягом 40 хвилин.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 7
Через 20 хвилин готування посипте киш зверху тертим твердим сиром.
кіш лорен з куркою і брокколі - фото крок 8
Ще через 20 хвилин можна діставати пиріг. Знімаємо бічну частину форми, даємо випічці трохи охолонути. Подавайте на блюді. Готово!

Схожі рецепти