Кіш лорен з куркою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам одне з найкращих, найпопулярніших і універсальних страв французької кухні. Кіш лорен - соковитий пиріг, який складається з самих різних сполучень інгредієнтів.
Інгредієнти для начинки заздалегідь відварюються. Все варіть окремо, так як ці продукти різного типу і способу відварювання. Готове тісто розкачати і вистелити в форму для запікання. Інгредієнти на начинку наріжте і опустіть в форму на тісто. А потім все заливається заливкою і випікається в духовці. Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати киць лорен з брокколі і куркою.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Куряче яйце - 5 штук
- Брокколі - 500 грам
- Куряча грудка - 500 грам
- Заморожений горошок - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 200 мілілітрів
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Сир твердий - 100 грам
- Чорний перець - За смаком
Змішайте просіяне борошно з яйцем і розм'якшеним вершковим маслом. Отриманий шар тіста приберіть в холодильник на 1 час.
Відваріть курячі грудки, брокколі і горошок. Важливо пам'ятати, що капуста брокколі вариться дуже швидко, а точніше - до 4 хвилин.
Тісто розкачати тонким колом і викладіть в обов'язково роз'ємну форму для запікання.
Наріжте грудку і брокколі, змішайте з горошком. Отриману суміш викласти всередину форми з тестом.
В окремій мисці змішайте яйця, сметану і спеції. Рівномірно залийте сумішшю начинку.
Духовку розігрійте до 170 градусів. Поставте пиріг пекти протягом 40 хвилин.
Через 20 хвилин готування посипте киш зверху тертим твердим сиром.
Ще через 20 хвилин можна діставати пиріг. Знімаємо бічну частину форми, даємо випічці трохи охолонути. Подавайте на блюді. Готово!