Дощ Лорен з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт французької класичної кухні - дощ Лорен з брокколі. Крім брокколі тут присутні сьомга, сир і зелень. Пиріг готується з листкового тіста, що значно спрощує процес. Дуже смачно!
Приготуємо киш лорен з брокколі в домашніх умовах. Для начинки цього пирога я використовую брокколі, сир і сьомгу. Можна поекспериментувати і додати гриби або м'ясну складову. Пиріг виходить дуже пишним і насиченим, вам сподобається. Вдалого приготування!
- Брокколі - 250 грам
- Сьомга - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе сьомги промийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Сир натріть на тертці. Брокколі промийте і розберіть на суцвіття, жорсткі частини видаліть.
Перемішайте брокколі з сиром і сьомгою.
Яйця перемішайте зі сметаною. Додайте подрібнену зелень, сіль і перець.
Прокладіть форму для випічки пергаментом. Викладіть в неї розкачане тісто, сформувавши бортики. Начинку перемішайте з заправкою. Викладіть на тісто.
Заливаємо залишками заправки пиріг. Випікаємо його в духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!