Рецепт Дощ Лорен з брокколі фото

Дощ Лорен з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Листкове тісто , Брокколі
Вегетаріанське харчування , Без глютену
На обід , На полуденок
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт французької класичної кухні - дощ Лорен з брокколі. Крім брокколі тут присутні сьомга, сир і зелень. Пиріг готується з листкового тіста, що значно спрощує процес. Дуже смачно!

Опис приготування:

Приготуємо киш лорен з брокколі в домашніх умовах. Для начинки цього пирога я використовую брокколі, сир і сьомгу. Можна поекспериментувати і додати гриби або м'ясну складову. Пиріг виходить дуже пишним і насиченим, вам сподобається. Вдалого приготування!

  • Брокколі - 250 грам
  • Сьомга - 300 грам
  • Крем - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
дощ Лорен з брокколі - фото крок 1
Філе сьомги промийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Сир натріть на тертці. Брокколі промийте і розберіть на суцвіття, жорсткі частини видаліть.
дощ Лорен з брокколі - фото крок 2
Перемішайте брокколі з сиром і сьомгою.
дощ Лорен з брокколі - фото крок 3
Яйця перемішайте зі сметаною. Додайте подрібнену зелень, сіль і перець.
дощ Лорен з брокколі - фото крок 4
Прокладіть форму для випічки пергаментом. Викладіть в неї розкачане тісто, сформувавши бортики. Начинку перемішайте з заправкою. Викладіть на тісто.
дощ Лорен з брокколі - фото крок 5
Заливаємо залишками заправки пиріг. Випікаємо його в духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів.
дощ Лорен з брокколі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти