Рецепт Дощ з брокколі та тунцем фото

Дощ з брокколі та тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Брокколі , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування , Без глютену
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кажуть, що це рецепт Кіша з брокколі і тунцем належить французам. Можливо. Я ж запозичила його у своєї мами. Консервований тунець і брокколі - приголомшливий дует! Спробуйте.

Опис приготування:

Кіш з брокколі і тунцем відмінно служить самостійним обіднім стравою. Він - ситний і смачний. Вистачає невеликого шматочка Кіша щоб наїстися. Він подобається як дітям, так і дорослим. Для більшої пікантності ви можете додати рубаного часнику, але я не стала, люблю ніжний смак цього Кіша. І солити, раджу, також трохи. Консервований тунець досить солонуватий. Насолоджуйтесь!

  • Брокколі - 500 грам
  • Консервований тунець - 200 грам
  • Крем - 250 мілілітрів (бажано 15%)
  • Яйце - 3 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 150 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Твердий сир - 200 грам
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 1
Спочатку зробимо заснування нашого Кіша. Змішайте борошно, два яйця і вершкове масло.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 2
Заважайте до однорідної консистенції.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 3
Отримане тісто розкачати.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 4
Викладіть розкатану корж у форму для випікання, виконайте в підставі дірочки виделкою.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 5
Випікайте основу під киш з брокколі і тунцем в розігрітій на 180 градусів духовці 10 хвилин, поки він не стане трохи золотистим:)
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 6
Зваріть брокколі. Можна не до повної готовності. І викладіть варену брокколі на основу для Кіша. Основу не вистачало з форми для випікання:)
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 7
Тепер поверх брокколі укладіть консервований тунець.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 8
Збийте яйце зі сметаною.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 9
Додати сіль, поперчіть і перемішайте ще раз.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 10
Вилийте готову масу на киш з брокколі і тунцем. Рівномірно розподіліть.
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 11
Натріть твердий сир і розсипте його по поверхні Кіша:)
дощ з брокколі та тунцем - фото крок 12
Запікайте киш з брокколі і тунцем в розігрітій на 180 градусів духовці 30 хвилин:) Смачного!

Схожі рецепти