Рецепт Дощ з пореєм фото

Дощ з пореєм
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Цибуля , Лук-пориста
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дощ з пореєм - відмінний відкритий пиріг, щось середнє між піцою, омлет і пиріг. Я навчилася готувати киш на кулінарних уроках. Готова є киш цілодобово, але він дуже швидко зникає!

Опис приготування:

Кіш з цибулею-пореєм можна готувати і з сиром і з сиром і з сирним сиром. Беріть то, що є під рукою або більше подобається. Тісто можете замісити руками або в міксері. Дайте йому трохи відпочити, а в цей час підготуйте цибуля. Духовку потрібно розігріти заздалегідь. Для випічки візьміть форму з бортами, щоб яєчна суміш не розливалася. Вершки потрібно збити і змішати з збитими яйцями. Кіш з цибулею-пореєм можна їсти як теплим, так і холодним. Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Сир - 1 Склянка
  • Яйце - 4 штуки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
дощ з пореєм - фото крок 1
Підготувати продукти.
дощ з пореєм - фото крок 2
З борошна, масла, води і солі замісити тісто.
дощ з пореєм - фото крок 3
Зелена цибуля поріжте кільцями і добре промийте від піску.
дощ з пореєм - фото крок 4
Обсмажте цибулю на маслі, поки він не розм'якшиться.
дощ з пореєм - фото крок 5
Тісто розкладіть на форму, викладіть на тісто лук, сир. Збийте яйця і вершки, змішайте і залийте цибулю з сиром. Випікайте 45 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти