Дощ з пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Дощ з пореєм - відмінний відкритий пиріг, щось середнє між піцою, омлет і пиріг. Я навчилася готувати киш на кулінарних уроках. Готова є киш цілодобово, але він дуже швидко зникає!
Кіш з цибулею-пореєм можна готувати і з сиром і з сиром і з сирним сиром. Беріть то, що є під рукою або більше подобається. Тісто можете замісити руками або в міксері. Дайте йому трохи відпочити, а в цей час підготуйте цибуля. Духовку потрібно розігріти заздалегідь. Для випічки візьміть форму з бортами, щоб яєчна суміш не розливалася. Вершки потрібно збити і змішати з збитими яйцями. Кіш з цибулею-пореєм можна їсти як теплим, так і холодним. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Вода - 1/4 склянки
- Лук-пориста - 2 штуки
- Сир - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
З борошна, масла, води і солі замісити тісто.
Зелена цибуля поріжте кільцями і добре промийте від піску.
Обсмажте цибулю на маслі, поки він не розм'якшиться.
Тісто розкладіть на форму, викладіть на тісто лук, сир. Збийте яйця і вершки, змішайте і залийте цибулю з сиром. Випікайте 45 хвилин при 180 градусах.