Дощ з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кіш - досить поширений вид пирога, робиться з багатьма начинками. Я віддаю перевагу киш з луком, дуже смачний і ситний, і що не менш важливо - бюджетний. Рекомендую!
Дощ з цибулею - відмінний ситний обід і вечерю. Візьміть його з собою на роботу, в дорогу або дайте дітям в школу на обід. Він такий же смачний і в холодному стані. Яєчний соус насичує киш з луком білками, енергією ваш організм. Готується швидко. Основа для Кіша стандартна, Пісочне тісто. Насолоджуйтесь його приголомшливим смаком!
- Вершкове масло - 250-300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Скибочки бекону - 8 штук
- Яйця - 10 штук
- Жирні вершки - 300 мілілітрів
- Сир Чеддер - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Спочатку піджаримо цибулю. Візьміть 50 грам вершкового масла, розтопіть на сковороді і викладіть цибулю, нарізані кільцями. Гасіть його на середньому вогні 20 хвилин. Лук повинен випустити свій сік і згасити трохи в ньому.
Наріжте маленькими шматочками бекон.
Змішайте 7 яєць, жирні вершки, сіль і чорний мелений перець. Збийте вінчиком і відставте поки що яєчний соус в сторону.
Тепер зробимо тісто, основу для нашого Кіша. Змішайте вершкове масло, борошно і три яєчних жовтки. Додати сіль. Замісити тісто і розкачати його кругом. Покладіть в форму для пирогів.
Змішайте бекон, чотири сиру чеддер, цибуля і яєчний соус разом.
Вилийте цю суміш в основу для Кіша. І випікайте в розігрітій на 250 градусів духовці 45 хвилин.
Ваш приголомшливий киш з луком готовий!