Рецепт Дощ з цибулею фото

Дощ з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Цибуля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кіш - досить поширений вид пирога, робиться з багатьма начинками. Я віддаю перевагу киш з луком, дуже смачний і ситний, і що не менш важливо - бюджетний. Рекомендую!

Опис приготування:

Дощ з цибулею - відмінний ситний обід і вечерю. Візьміть його з собою на роботу, в дорогу або дайте дітям в школу на обід. Він такий же смачний і в холодному стані. Яєчний соус насичує киш з луком білками, енергією ваш організм. Готується швидко. Основа для Кіша стандартна, Пісочне тісто. Насолоджуйтесь його приголомшливим смаком!

  • Вершкове масло - 250-300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Скибочки бекону - 8 штук
  • Яйця - 10 штук
  • Жирні вершки - 300 мілілітрів
  • Сир Чеддер - 400 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
дощ з цибулею - фото крок 1
Спочатку піджаримо цибулю. Візьміть 50 грам вершкового масла, розтопіть на сковороді і викладіть цибулю, нарізані кільцями. Гасіть його на середньому вогні 20 хвилин. Лук повинен випустити свій сік і згасити трохи в ньому.
дощ з цибулею - фото крок 2
Наріжте маленькими шматочками бекон.
дощ з цибулею - фото крок 3
Змішайте 7 яєць, жирні вершки, сіль і чорний мелений перець. Збийте вінчиком і відставте поки що яєчний соус в сторону.
дощ з цибулею - фото крок 4
Тепер зробимо тісто, основу для нашого Кіша. Змішайте вершкове масло, борошно і три яєчних жовтки. Додати сіль. Замісити тісто і розкачати його кругом. Покладіть в форму для пирогів.
дощ з цибулею - фото крок 5
Змішайте бекон, чотири сиру чеддер, цибуля і яєчний соус разом.
дощ з цибулею - фото крок 6
Вилийте цю суміш в основу для Кіша. І випікайте в розігрітій на 250 градусів духовці 45 хвилин.
дощ з цибулею - фото крок 7
Ваш приголомшливий киш з луком готовий!

Схожі рецепти