Рецепт Брокколі дощ фото

Брокколі дощ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кіш з брокколі готується просто. Виходить ситне і корисне блюдо, яке припаде до душі навіть тим, хто брокколі не любить. Спробуйте!

Опис приготування:

Тісто для Кіша з брокколі після замісу потрібно півгодини витримати в холодильнику. Вода для замісу використовується крижана. Відварені брокколі обов'язково обсушити на серветці, щоб пиріг не був надмірно вологим. Кіш з брокколі випікайте при 190 градусах 50 хвилин. Потім пиріг повинен настоятися ще 15 хвилин. Спробуйте приготувати киш з брокколі і ви отримаєте відмінний досвід і чудове блюдо!

  • Брокколі - 1 штука (коли)
  • Яйце - 5 штук
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершки - 1 Склянка
  • Моцарелла tertaya - 3/4 склянки
  • Чаддер тертий - 3/4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1/2 склянки
  • Вода - 1/4 склянки
брокколі дощ - фото крок 1
Підготувати продукти.
брокколі дощ - фото крок 2
Брокколі відварити 8-10 хвилин і відразу охолодити під водою.
брокколі дощ - фото крок 3
Збити яйця, вершки, додати молоко, тертий сир, сіль, перець.
брокколі дощ - фото крок 4
У міксері замісіть тісто змішавши борошно, вершкове масло, сіль і 1/4 ç.l. Цукру. Додайте холодну воду. Викладіть форму тестом, придавите бобами і випікайте 10 хвилин.
брокколі дощ - фото крок 5
Повинна вийти заготовка.
брокколі дощ - фото крок 6
Покладіть брокколі в форму.
брокколі дощ - фото крок 7
Залийте брокколі сирної сумішшю з яйцями.
брокколі дощ - фото крок 8
Випікайте в духовці 50-60 хвилин.
брокколі дощ - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти