Рецепт Кіш лорен з сьомгою і брокколі фото

Кіш лорен з сьомгою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Брокколі, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Кіш

Відкритий смачний пиріг з основою з пісочного тіста і ситної, смачною начинкою - це відмінне рішення для вечері. Приготувати цей пиріг зовсім нескладно, у вас все вийде чудово і смачно!

Смачний відкритий пиріг з корисною та смачною начинкою і чашечка ароматного чаю ... Що може бути краще для вечері або сніданку? Давайте приготуємо смачний французький киш - пиріг з начинкою з сьомги і брокколі. За допомогою цього рецепта приготування киш лорен з сьомгою і брокколі вийде у вас зовсім без праці!

  • Сьомга - 400 грам (філе)
  • Брокколі - 250-300 грам
  • Сир твердий - 100-150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1/4 - в тісто, інше в начинку)
  • Цукор - 1/4 чайних ложки
  • Вода крижана - 2-3 Ст. Ложок (по необхідності)
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 1
Тісто будемо готувати в блендері. Викладаємо в чашу борошно, сіль, цукор і шматочки холодного масла. Перемішуємо-рубаємо в крихту. Додаємо воду, швидко замішуємо тісто. Відправляємо його в холодильник на годину.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 2
Брокколі бланшируємо в киплячій воді хвилини 3-4. Потім воду зливаємо, а брокколі нехай остигає.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 3
Філе сьомги нарізаємо шматочками.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 4
І такими ж шматочками нарізаємо брокколі.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 5
Викладаємо в миску сьомгу, брокколі. Додаємо натертий на крупній або середній тертці сир. Перемішуємо.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 6
Тісто дозріло. Дістаємо його і розгортаємо в пласт товщиною приблизно 0, 5 см. Викладаємо у форму для випічки, акуратно розрівнюємо, притискаємо до бортикам.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 7
Покриваємо тісто фольгою або пергаментним папером, а зверху насипаємо горох або квасоля. Це робимо для того, щоб тісто при випічці не піднімався і у нас вийшла гарна рівна основа. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 7-8
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 8
Для заливки змішуємо до однорідності сметану і яйця, посолимо.
кіш лорен з сьомгою і брокколі - фото крок 9
Викладаємо начинку з сьомги, брокколі та сиру в спечену основу, разравниваем її і заливаємо сумішшю сметани і яєць. Можна зверху посипати сиром. Випікаємо хвилин 30. Виймаємо пиріг з форми теплим.

Схожі рецепти