Кіш з сьомгою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
До чого я обожнюю ніжне поєднання вершків з червоною рибою. Готова є страви з такими головними інгредієнтами майже кожен день! особливо, якщо вони випікаються в духовці. Пропоную смачна страва.
Якщо ви такий же любитель, як і я, то раджу ознайомитися з моїм рецептом. З нього ви дізнаєтеся, як приготувати киш з сьомгою і брокколі. Для тих, хто не знає: Kiš - це відкритий французький пиріг. Причому, начинка у нього може бути абсолютно будь-. Головне, щоб її було багато.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Філе сьомги - 250 грам
- Брокколі - 250 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Вода крижана - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Для початку зробіть тісто. Вершкове масло наріжте кубиками. Приберіть його на 15 хвилин в морозильник. Потім з'єднайте масло з борошном і дрібкою солі. Перетворіть суміш в крихту.
Додайте в тісто одне яйце і воду. Перемішайте інгредієнти. Скачайте тісто в кулю. Загорніть його в плівку. Приберіть тісто на годину в холодильник.
Після цього змастіть форму для випічки рослинним маслом. Тісто розкачати за формою. Зробіть в ньому дірочки виделкою. Випікайте корж при 190 градусах протягом 15 хвилин.
Зробіть начинку. Брокколі промийте і розберіть на суцвіття. Відваріть її протягом 5 хвилин в підсоленому окропі. Сьомгу наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на дрібній тертці.
Тепер приступите до заливання. Яйця збийте з вершками, перцем і сіллю. Потім брокколі, сир і рибу змішайте з заливкою. Влийте все в корж.
Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 40 хвилин. Приємного вам апетиту!