Кіш з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ваша морозильна камера занадто заповнена різноманітними продуктами, можна її трохи розвантажити). У цьому допоможе простий і смачний рецепт, як приготувати киш з брокколі та сиром.
Спершу варто обсмажити брокколі і бекон, потім викласти все в форму для запікання, додати сир і залити яєчною сумішшю. Готовий киш варто остудити перед подачею на стіл, потім наріжте його шматочками. Такий пиріг - це смачний і простий сніданок, відмінна альтернатива звичному омлету або яєчні.
- Заморожена брокколі - 450 грам
- Бекон - 115 грам
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Пармезан - 50 грам
- Чеддер - 120 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Заздалегідь дістаньте з морозильника брокколі. Наріжте бекон невеликими шматочками і викладіть в сковороду, обсмажте його до хрусткої скоринки.
2. Перекладіть бекон на серветку і злийте майже весь жир, що утворився при обсмажуванні бекону, залишивши тільки 1-2 столові ложки. Викладіть размороженную брокколі, обсмажуйте кілька хвилин.
3. Перенесіть брокколі на обробну дошку, наріжте невеликими шматочками.
4. У мисці змішайте яйця з молоком і спеціями за смаком, додайте тертий пармезан.
5. Викладіть у форму для запікання брокколі, потім шар тертого Чеддер (половину) і додайте бекон, перемішайте.
6. Залийте вміст форми приготовленої сумішшю з яєць і молока.
7. Додайте, що залишився тертий сир.
8. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 50-60 хвилин.
9. Остиглий киш наріжте шматочками і насолоджуйтеся.