Рецепт Кіш з брокколі та сиром фото

Кіш з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Яйця, Молоко, Брокколі
Вегетаріанське харчування, Без глютену
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Кіш

Якщо ваша морозильна камера занадто заповнена різноманітними продуктами, можна її трохи розвантажити). У цьому допоможе простий і смачний рецепт, як приготувати киш з брокколі та сиром.

Спершу варто обсмажити брокколі і бекон, потім викласти все в форму для запікання, додати сир і залити яєчною сумішшю. Готовий киш варто остудити перед подачею на стіл, потім наріжте його шматочками. Такий пиріг - це смачний і простий сніданок, відмінна альтернатива звичному омлету або яєчні.

  • Заморожена брокколі - 450 грам
  • Бекон - 115 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Пармезан - 50 грам
  • Чеддер - 120 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
кіш з брокколі та сиром - фото крок 1
1. Заздалегідь дістаньте з морозильника брокколі. Наріжте бекон невеликими шматочками і викладіть в сковороду, обсмажте його до хрусткої скоринки.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 2
2. Перекладіть бекон на серветку і злийте майже весь жир, що утворився при обсмажуванні бекону, залишивши тільки 1-2 столові ложки. Викладіть размороженную брокколі, обсмажуйте кілька хвилин.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 3
3. Перенесіть брокколі на обробну дошку, наріжте невеликими шматочками.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 4
4. У мисці змішайте яйця з молоком і спеціями за смаком, додайте тертий пармезан.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 5
5. Викладіть у форму для запікання брокколі, потім шар тертого Чеддер (половину) і додайте бекон, перемішайте.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 6
6. Залийте вміст форми приготовленої сумішшю з яєць і молока.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 7
7. Додайте, що залишився тертий сир.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 8
8. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 50-60 хвилин.
кіш з брокколі та сиром - фото крок 9
9. Остиглий киш наріжте шматочками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти