Кіш з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Не лякайтеся неросійського назви - в дійсності, рецепт Кіша з шинкою гранично простий. Приготувати його будинку вам не важко буде. Однак смак у цього Кіша - просто чудовий.
Кіш - традиційна випічка французького народу, в яку вони, як і італійці в піцу, що тільки не додають. В даному випадку пропоную вашій увазі рецепт Кіша з шинкою - один з найпопулярніших, придуманих французами. Кіш виходить дивно ніжний, ситний, смачний і ароматний. Удачі в приготуванні!
- Готова основа з пісочного тіста - 1 штука (продається в відділі з коржами :))
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Паприка - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Сир чеддер - 1 Склянка (тертий)
- Зелена цибуля - 1/3 склянки
- Шинка - 3/4 склянки (нарізати кубиками)
Розігріти духовку до 220 градусів. Розбийте в миску 4 яйця. Гарненько збийте і влийте півтори склянки молока. Додайте 1/4 чайної ложки солі, 1/4 чайної ложки перцю і 1/4 чайної ложки паприки. Знову перемішати всі інгредієнти.
Заповнює дно коржа тертим сиром чеддер (1 склянка). 1/3 чашки зеленого лука і посипаємо поверх сиру.
Додаємо 3/4 склянки нарізаної шинки і заливаємо готовою сумішшю з молока і яєць.
Обережно помістіть киш в духовку і випікайте при температурі 220 градусів протягом 20 хвилин, потім високу температуру зменшіть до 160 градусів і готуйте ще 45 хвилин.