Рецепт Кіш з шинкою фото

Кіш з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Кіш

Не лякайтеся неросійського назви - в дійсності, рецепт Кіша з шинкою гранично простий. Приготувати його будинку вам не важко буде. Однак смак у цього Кіша - просто чудовий.

Кіш - традиційна випічка французького народу, в яку вони, як і італійці в піцу, що тільки не додають. В даному випадку пропоную вашій увазі рецепт Кіша з шинкою - один з найпопулярніших, придуманих французами. Кіш виходить дивно ніжний, ситний, смачний і ароматний. Удачі в приготуванні!

  • Готова основа з пісочного тіста - 1 штука (продається в відділі з коржами :))
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Паприка - 1/4 чайних ложки
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Сир чеддер - 1 Склянка (тертий)
  • Зелена цибуля - 1/3 склянки
  • Шинка - 3/4 склянки (нарізати кубиками)
кіш з шинкою - фото крок 1
Розігріти духовку до 220 градусів. Розбийте в миску 4 яйця. Гарненько збийте і влийте півтори склянки молока. Додайте 1/4 чайної ложки солі, 1/4 чайної ложки перцю і 1/4 чайної ложки паприки. Знову перемішати всі інгредієнти.
кіш з шинкою - фото крок 2
Заповнює дно коржа тертим сиром чеддер (1 склянка). 1/3 чашки зеленого лука і посипаємо поверх сиру.
кіш з шинкою - фото крок 3
Додаємо 3/4 склянки нарізаної шинки і заливаємо готовою сумішшю з молока і яєць.
кіш з шинкою - фото крок 4
Обережно помістіть киш в духовку і випікайте при температурі 220 градусів протягом 20 хвилин, потім високу температуру зменшіть до 160 градусів і готуйте ще 45 хвилин.

Схожі рецепти