Міні-киш з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Відкритий пиріг "кіш" Зараз популярний у багатьох країнах. Але спочатку він прийшов з Франції. У ньому багато начинки, яку прийнято перемішувати з заливкою, а тісто зовсім тонке. Рецепт читайте!
Начинка у даній випічки дуже різноманітна. Може бути і солодкою, і ситної. Сьогодні вивчимо другий варіант. Він підходить в якості закуски на святковий стіл. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати міні-киш з беконом. Вироби випікаються на листковому тісті, тому зробити їх зовсім не важко.
- Бекон - 6 скибочок
- Яйце - 2 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Молоко 2% - 60 мілілітрів
- Чеддер - 45 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Тісто листкове - 200 грам
Бекон наріжте невеликими шматочками. Потім обсмажте в сковороді протягом 6 хвилин або до золотистої скоринки.
У формочки для випічки розкладіть квадрати тесту так, щоб краї звисали. Цибулю дрібно наріжте.
Зробіть заливку. Збийте разом яйця, сіль, цибуля, молоко і перець.
У тісто викладіть шматочки бекону та сиру. Влийте заливку.
Запікайте киш в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах. Смачного!