Рецепт Міні-киш з беконом фото

Міні-киш з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Бекон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Кіш

Відкритий пиріг "кіш" Зараз популярний у багатьох країнах. Але спочатку він прийшов з Франції. У ньому багато начинки, яку прийнято перемішувати з заливкою, а тісто зовсім тонке. Рецепт читайте!

Начинка у даній випічки дуже різноманітна. Може бути і солодкою, і ситної. Сьогодні вивчимо другий варіант. Він підходить в якості закуски на святковий стіл. Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати міні-киш з беконом. Вироби випікаються на листковому тісті, тому зробити їх зовсім не важко.

  • Бекон - 6 скибочок
  • Яйце - 2 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Молоко 2% - 60 мілілітрів
  • Чеддер - 45 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Тісто листкове - 200 грам
міні-киш з беконом - фото крок 1
Бекон наріжте невеликими шматочками. Потім обсмажте в сковороді протягом 6 хвилин або до золотистої скоринки.
міні-киш з беконом - фото крок 2
У формочки для випічки розкладіть квадрати тесту так, щоб краї звисали. Цибулю дрібно наріжте.
міні-киш з беконом - фото крок 3
Зробіть заливку. Збийте разом яйця, сіль, цибуля, молоко і перець.
міні-киш з беконом - фото крок 4
У тісто викладіть шматочки бекону та сиру. Влийте заливку.
міні-киш з беконом - фото крок 5
Запікайте киш в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти