Рецепт Міні-киш з лососем фото

Міні-киш з лососем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже легка, смачна і разом з тим гідна закуска з листкового тіста і рибки. Відмінна альтернатива бутербродів або закусок на шпажках. Розповім, як приготувати міні-киш з лососем.

Опис приготування:

Такі маленькі киши відмінно підходять для будь-якої вечірки, фуршету, свята, вечері або навіть сніданку. Готову закуску можна подавати через кілька хвилин після приготування. Використовуйте будь-яку за смаком начинку. Можна зробити велику порцію, якщо збільшите кількість інгредієнтів.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Петрушка - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершки - 2/3 склянки
  • Мелений перець - За смаком
  • Листкове тісто - 400 грам
  • Вершковий сир - 170 грам
  • Копчений лосось - 170 грам
міні-киш з лососем - фото крок 1
1. У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте зелену цибулю і обсмажте його 3-5 хвилин, зніміть сковороду з вогню і додайте нарізану петрушку.
міні-киш з лососем - фото крок 2
2. Змішайте яйця, додайте до них вершки, чорний мелений перець.
міні-киш з лососем - фото крок 3
3. Разморозьте листкове тісто, потім розкачайте його тонко і виріжте кружечки. Покладіть кожен в форму для випічки кексів.
міні-киш з лососем - фото крок 4
4. Сформуйте вручну бортики, заповніть кожну формочку підсмаженою цибулею з петрушкою, потім викладіть рибку, вершковий сир і влийте вершки (розподіліть їх кількість між усіма формами).
міні-киш з лососем - фото крок 5
5. Надішліть випічку в розігрітий до 190 градусів духовку на 20-30 хвилин. Перед подачею остудіть протягом 10-15 хвилин.

Схожі рецепти