Міні-киш з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка, смачна і разом з тим гідна закуска з листкового тіста і рибки. Відмінна альтернатива бутербродів або закусок на шпажках. Розповім, як приготувати міні-киш з лососем.
Такі маленькі киши відмінно підходять для будь-якої вечірки, фуршету, свята, вечері або навіть сніданку. Готову закуску можна подавати через кілька хвилин після приготування. Використовуйте будь-яку за смаком начинку. Можна зробити велику порцію, якщо збільшите кількість інгредієнтів.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Петрушка - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 2/3 склянки
- Мелений перець - За смаком
- Листкове тісто - 400 грам
- Вершковий сир - 170 грам
- Копчений лосось - 170 грам
1. У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте зелену цибулю і обсмажте його 3-5 хвилин, зніміть сковороду з вогню і додайте нарізану петрушку.
2. Змішайте яйця, додайте до них вершки, чорний мелений перець.
3. Разморозьте листкове тісто, потім розкачайте його тонко і виріжте кружечки. Покладіть кожен в форму для випічки кексів.
4. Сформуйте вручну бортики, заповніть кожну формочку підсмаженою цибулею з петрушкою, потім викладіть рибку, вершковий сир і влийте вершки (розподіліть їх кількість між усіма формами).
5. Надішліть випічку в розігрітий до 190 градусів духовку на 20-30 хвилин. Перед подачею остудіть протягом 10-15 хвилин.