Рецепт Кіш з курячою грудкою і горошком фото

Кіш з курячою грудкою і горошком
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кіш - це страва французької кухні. Це відкритий, смачний пиріг з пісочного або листкового тіста з яєчної начинкою з різних добавок. Прочитайте, як приготувати киш з курячою грудкою і горошком.

Опис приготування:

Ситні пироги з м'ясом або птахом - відмінний варіант для обідів. Особисто мені, наприклад, більш ніж достатньо одного шматка такого пирога з порцією салату або просто свіжими овочами. І все, більше нічого не треба Крім того, такий пиріг буде смачним і в холодному вигляді, хоча залишки з холодильника ніхто не забороняє злегка підігріти в духовці. Я дуже люблю готувати цей киш. Тісто дуже легке і виходить завжди. А начинка соковита і ніжна.

Спробуйте приготувати, вам обов'язково сподобається.

  • Куряча грудка - 900 грам
  • Горошок - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зерниста)
  • Бекон - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів(30%)
  • Гірчиця столова - 1 Ст. Ложка
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 1
Ось всі необхідні інгредієнти. Рекомендую підготуватися і розташувати всі на робочому столі, так приготування пройде швидше.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 2
У чаші блендера змішайте борошно, сіль і нарізане кубиками холодне масло. Збивайте до отримання жирної крихти. Після поетапно вливайте холодну воду до отримання м'якого і однорідного тесту. Тісто загорніть в плівку і відправте в холодильник на 30-40 хвилин.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 3
Розкачайте охолоджене тісто в пласт і покладіть у форму.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 4
Обсмажте в сковороді на середньому вогні з рослинним маслом цибулю і бекон, помішуючи, 3-4 хвилини.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 5
На тій же сковороді на великому вогні обсмажте курку до готовності. Після перекладіть в ємність до обсмаженої з цибулею бекону. Додайте горошок і перемішайте.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 6
Перекладіть начинку в форму з основою.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 7
У ємності збийте виделкою вершки або сметану з яйцями, гірчицею.
кіш з курячою грудкою і горошком - фото крок 8
Заливку відправте в пиріг. Випікайте пиріг у розігрітій духовці 30-40 хвилин. Готовому пирогу дайте постоять 10 хвилин, після чого нарізуйте його і подавайте до столу.

Схожі рецепти