Рецепт Кіш з сиром, горошком і м'ятою фото

Кіш з сиром, горошком і м'ятою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.

Для сніданку або навіть вечері заливний пиріг з яйцями - це приголомшлива ідея. Варіантів начинки може бути нереальне безліч. Один дуже смачний і апетитний я якраз хочу вам запропонувати на пробу.

Опис приготування:

Хочу навчити вас готувати киш з сиром, горошком і м'ятою. Виходить нереально яскравий і смачний пиріг, який займе трохи вашого часу. Таке блюдо з задоволенням спробують не тільки дорослі, але і діти В даному випадку з вказаної кількості інгредієнтів виходить два невеликих пирога.

  • Листкове тісто - 350 грам
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Яйця - 8 штук
  • Сир - 150 грам
  • Листочки м'яти - 2-3 штук
  • Сіль і перець - За смаком
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 1
1. Жароміцні форми застеліть пергаментом, викладіть в них тісто.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 2
2. Накрийте ще одним листом пергаменту, викладіть зверху квасоля або горох. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте близько 15 хвилин.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 3
3. Начинку можна готувати окремо для кожного пирога. Збийте 4 яйця з сіллю і перцем. Подрібніть сир, м'яту, підготуйте горошок.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 4
4. Готові коржі акуратно звільніть від утяжелителя.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 5
5. З'єднайте всі інгредієнти начинки, акуратно перемішайте і вилийте в корж. Надішліть назад в духовку.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 6
6. Запікайте киш з сиром, горошком і м'ятою близько 15 хвилин. Після зменшіть вогонь до 180 градусів і запікайте до рум'яної ще хвилин 15.
кіш з сиром, горошком і м'ятою - фото крок 7
7. Ось така краса вийшла. Смачного!

Схожі рецепти