Кіш з сиром, горошком і м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Для сніданку або навіть вечері заливний пиріг з яйцями - це приголомшлива ідея. Варіантів начинки може бути нереальне безліч. Один дуже смачний і апетитний я якраз хочу вам запропонувати на пробу.
Хочу навчити вас готувати киш з сиром, горошком і м'ятою. Виходить нереально яскравий і смачний пиріг, який займе трохи вашого часу. Таке блюдо з задоволенням спробують не тільки дорослі, але і діти В даному випадку з вказаної кількості інгредієнтів виходить два невеликих пирога.
- Листкове тісто - 350 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Яйця - 8 штук
- Сир - 150 грам
- Листочки м'яти - 2-3 штук
- Сіль і перець - За смаком
1. Жароміцні форми застеліть пергаментом, викладіть в них тісто.
2. Накрийте ще одним листом пергаменту, викладіть зверху квасоля або горох. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте близько 15 хвилин.
3. Начинку можна готувати окремо для кожного пирога. Збийте 4 яйця з сіллю і перцем. Подрібніть сир, м'яту, підготуйте горошок.
4. Готові коржі акуратно звільніть від утяжелителя.
5. З'єднайте всі інгредієнти начинки, акуратно перемішайте і вилийте в корж. Надішліть назад в духовку.
6. Запікайте киш з сиром, горошком і м'ятою близько 15 хвилин. Після зменшіть вогонь до 180 градусів і запікайте до рум'яної ще хвилин 15.
7. Ось така краса вийшла. Смачного!