Салат з курячою грудкою і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, корисний і смачний, але при цьому досить ситний салат! Відмінно замінить вам вечерю або доповнить обід. До того ж, його не соромно подати і на святковий стіл. Пригощайтеся!
Яблука для салату вибирайте кисло-солодких сортів. Курячі грудки можете приготувати будь-яким зручним для вас способом - відварити, запекти в духовці або в мультиварці. Заправляти салат можете не тільки сметаною, але і йогуртом, якщо хочете знизити калорійність або ж навпаки зробити більш ситним і заправити майонезом. У покроковому рецепті розповім вам, як приготувати салат з курячою грудкою і зеленим горошком.
- Куряча грудка - 1 штука (філе)
- Пекінська капуста - 50 грам
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Горошок зелений - 100 грам (свіжий або заморожений)
- Крем - 150 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе курячої грудки приготуйте будь-яким зручним способом і остудіть.
Якщо ви використовуєте заморожений горошок, то залийте його на 5 хвилин гарячою водою, потім воду злийте. Свіжий горошок просто очистіть від стручка.
Грудку наріжте невеликими кубиками.
Додайте горошок і нарізану пекінську капусту.
Потім додайте нарізаний перець і яблуко.
Заправте салат сметаною, перемішайте і посоліть за смаком. При бажанні можете поперчити. Дайте салату настоятися 7-10 хвилин і подавайте до столу.
Смачного!