Салат з пекінської капусти з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам простий в приготуванні і дуже смачний салат. Його можна приготувати в будь-який час року. Він завжди припаде до смаку. Капуста, горошок, шинка і яйця… смачно!
Пекінська капуста дуже смачна в салатах. На відміну від білокачанної у неї листя не грубіють і залишаються соковитими тривалий час. Тому я віддаю завжди їй перевагу. Пробуйте! Шинку можна замінити копченої або відвареної курочкою, горошок - кукурудзою, відмінно впишеться в салатик свіжий огірок.
- Пекінська капуста - 200 грам
- Зелений горошок - 150 грам (консервований)
- Шинка - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
Наріжте пекінську капусту.
Додайте до неї зелений горошок.
Додайте до неї зелений горошок.
Шинку наріжте кубиками і додайте в салат.
Додайте нарізані яйця. Заправте салат майонезом і перемішайте.
Смачного!