Салат зі свіжої капусти з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжої капусти і зеленого горошку дуже актуальний в зиязик пору року. Його складові продаються в супермаркетах круглий рік, та й коштують не так дорого. Смачний і бюджетний варіант!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати салат зі свіжої капусти і зеленого горошку, то просто прочитайте цей рецепт. Салатик виходить пікантним, так як в ньому присутня часник. Ви можете готувати і без нього, якщо хочете.
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Горошок зелений - 150 грам (консервований)
- М'ясо - 200 грам (яловичина відварна)
- Буряк - 300 грам (відварна, 2 шт. Середнього розміру)
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Майонез - За смаком
Капусту наріжте якомога тонше. Щоб зробити це швидко, скористайтеся спеціальною теркою або насадкою. Викладіть капусту в посуд і плсоліте. Обімніть овоч руками, щоб він пустив сік.
Наріжте соломкою заздалегідь відварену яловичину, відправте м'ясо до капусти.
Буряк відваріть, якщо вона була сирою. Очистіть і натріть її на тертці. Вона обов'язково повинна бути солодкою і смачною. Інакше потрібно буде додати трохи цукру.
У майонез, яким необхідно заправити салат, попередньо додайте натертий на тертці часник. Перемішайте салат, додавши в нього зелений горошок. Трохи горошин залиште, щоб прикрасити зверху готовий салат.