Салат зі свіжої капусти з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Салати в моєму меню присутні постійно. Новий варіант цієї страви можна робити хоч кожен день, адже рецептів багато. Тільки потрібно знати правильні поєднання продуктів або знайти рецепт, як цей.
Опис приготування:
Спочатку склад блюда вам може здатися дивним, але спробувавши його, ви зрозумієте, що все тут складено ідеально. Смак одночасно солодкий і кислий, а ще ситний. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати салат зі свіжої капусти з горошком, родзинками і яблуками. Соковито і незвично.
- Білокачанна капуста - 200 грам
- Яблуко - 1 штука
- Ізюм кишмиш - 2 Ст. Ложки
- Горошок зелений - 2 Ст. Ложки
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
Капусту наріжте соломкою. Додайте до неї оцет, цукор і перець. Відіжміть овоч, щоб пішов сік.
Якщо горошок у вас заморожений, то залийте його окропом на 5 хвилин. Також вступите з родзинками. Яблуко наріжте часточками.
З'єднайте всі інгредієнти, заправивши їх майонезом. Салат готовий! Смачного!