Салат з курячого м'яса з морквою і зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з курячого м'яса з морквою і зеленим горошком виходить дуже ситним і красивим. Горошок і морква прекрасно поєднуються один з одним і доповнюють смак курячого м'яса, вигідно підкреслюючи його.
1. У каструлю налийте чисту питну воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в неї куряче філе, варіть півгодини до повної готовності.
2. Моркву очистіть і відваріть в окремій каструльці.
3. Зелений горошок промийте та висушіть.
4. Наріжте моркву і відварене куряче філе кубиками.
5. Всі інгредієнти перекладіть в піалу. Заправте їх йогуртом і посоліть за смаком, ретельно перемішайте. Подавайте салат до столу в порційних тарілках, виклавши його на них за допомогою кулінарного кільця.
Щоб зробити смачний і апетитний салатик, не обов'язково шукати складні рецепти. Ви цілком зможете здивувати своїх гостей, якщо знаєте, як приготувати салат з курячого м'яса з морквою і зеленим горошком. Це класичне поєднання інгредієнтів нікого не залишить байдужим.
- Куряче філе - 250 грам
- Зелений горошок - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Йогурт - 60 грам
- Сіль - За смаком
2. Моркву очистіть і відваріть в окремій каструльці.
3. Зелений горошок промийте та висушіть.
4. Наріжте моркву і відварене куряче філе кубиками.
5. Всі інгредієнти перекладіть в піалу. Заправте їх йогуртом і посоліть за смаком, ретельно перемішайте. Подавайте салат до столу в порційних тарілках, виклавши його на них за допомогою кулінарного кільця.
Щоб зробити смачний і апетитний салатик, не обов'язково шукати складні рецепти. Ви цілком зможете здивувати своїх гостей, якщо знаєте, як приготувати салат з курячого м'яса з морквою і зеленим горошком. Це класичне поєднання інгредієнтів нікого не залишить байдужим.