Салат з шпротів з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.
Простий салат з шпротів з зеленим горошком, який відмінно підійде для обіду або вечері. Страва, крім гарного зовнішнього вигляду, виходить неймовірно смачне.
Опис приготування:
Рум'яні шматочки картоплі просто ідеально гармоніюють зі шпротами, додає це все свіжість молодого горошку, лука і огірка. Щоб салат не обтяжувати, досить скропити його маслом. Спеції додайте за смаком.
- Картопля - 150 грам
- Зелений горошок - 80 грам
- Шпроти в олії - 70 грам
- Зелена цибуля - 40 грам
- Огірки свіжі - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картопля очистіть, spolosnite, просушіть, наріжте тонкими пластинами. Після підсмажте картопля в сковороді, запечіть в духовці або підсмажте на грилі.
Зелену цибулю сполосніть, просушіть, дрібно наріжте і викладіть на плоску тарілку.
Смажена картопля промокніть паперовими рушниками. Після викладіть рум'яні часточки на тарілку.
Поруч з картоплею викладіть свіжий огірок. Огірок попередньо сполосніть і просушіть, наріжте тонкими пластинами.
Поруч з огірком викладіть шпроти. Салат можна злегка присипати сіллю і меленим перцем.
Свіжий горошок розкладіть на тарілку, за бажанням салат збризніть ложкою олії.
Смачного!