Рецепт Міні-людина «Лосось в вершках» фото

Міні-людина «Лосось в вершках»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Лосось, Риба та морепродукти, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Кіш

Сонячні порційні киши для любителів рибних пирогів! Хрустке тісто і ніжна соковита начинка не залишать байдужими нікого. Спробуйте приготувати, Вам сподобається!

Крупу можна використовувати будь-яку на ваш смак - киноа, Мал, пшоно, навіть гречку. Але шар крупи обов'язковий - він вбирає в себе соки риби і не дає денце відмокати. Пробуйте!

  • Вершкове масло - 100 грам (тІСТО: всі продукти нижче)
  • Борошно пшеничне в / сорт - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1-2 Ст. Ложок
  • Лосось - 200 грам (начинка: всі продукти нижче)
  • Кускус - 4 Ст. Ложки (вже готового)
  • Зелена цибуля - 2 штуки (пару стебел)
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Яйця - 2 штуки (зАЛИВКА: всі продукти нижче)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан - 100 грам
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Чорний перець - За смаком
міні-киши
За допомогою блендера пробийте в крихту охолоджене масло, нарізане кубиками, борошно, цукор, сіль і розпушувач в пульсовом режимі.
міні-киши
Додайте яйце і ложку-другу крижаної води, Не виключаю блендер. Збивайте до тих пір, поки тісто не почне збиратися в грудку. Приберіть хвилин на 20 в холодильник.
міні-киши
Охолоджене тісто розділіть на 4 частини. Розкачайте або розімніть руками кожну частину в коржик і викладіть у формочки-рамекіни, формуючи високі бортики. Наколи дно виделкою.
міні-киши
Викладіть на дно по столовій ложці розсипчастого кускусу, який попередньо потрібно запарити окропом згідно інструкції на пачці і охолодити.
міні-киши
Зверху розкладіть розібрану на шматочки м'якоть лосося або форелі. Посипте зеленою цибулею і залийте заливкою. Для її приготування змішайте виделкою яйця з вершками, посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку кмину і тертий пармезан (половина зазначеного в рецепті).
міні-киши
Розкладіть половинки чері і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.
міні-киши
Печіть киши спочатку на нижньому нагріванні хвилин 10-15. Потім посипте половиною залишився пармезану і випікайте на загальному нагріванні ще хвилин 10 - до рум'яної скоринки. Потім вимкніть нагрів і посипте киши залишками пармезану - нехай вільно розплавиться в залишковому теплі.
міні-киши
Подавайте киши теплими - так вони особливо смачні. Хоча і в охолодженому вигляді чудесні.

Схожі рецепти