Рецепт Кіш з сиром і помідорами фото

Кіш з сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Кіш

Кіш - це дуже смачний відкритий пиріг на основі пісочного тіста з найрізноманітнішими начинками. Пропоную приготувати киш з сиром і помідорами. Перед таким поєднанням неможливо встояти!

Соковитий, ароматний і незвичайно ніжний, він неодмінно буде вам до смаку. Кіш подають, як правило, в охолодженому вигляді, і серед ситних закусок він безсумнівно фаворит. Крім основних інгредієнтів можна додати курку, гриби або шинку, вийде не менш смачно. Спробуйте!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки (з них 1 в тісто)
  • Сир Адигейський - 350 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Помідори черрі - 10-12 штук (для прикраси)
  • Сіль - За смаком
кіш з сиром і помідорами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 2
З'єднайте борошно, нарізане кубиками масло, сіль і одне яйце.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 3
Замісити тісто, зберіть його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 4
Потім розподіліть по змащеній маслом формі, формуючи руками високі бортики. У мене кругла форма діаметром 18 см, можна використовувати прямокутну, розміром приблизно 25/13/6.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 5
На тісто покладіть пергамент і викладіть вантаж (горох або боби).
кіш з сиром і помідорами - фото крок 6
Випікайте при 200 градусах 7 хвилин, потім без вантажу ще 5 хвилин.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 7
Для начинки збийте яйця з сіллю. Додайте вершки, тертий сир, паприку і перець за бажанням.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 8
Вилийте начинку в форму з тестом.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 9
Зверху розподіліть помідори черрі і випікайте при тій же температурі близько 45 хвилин.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 10
Кіш з сиром і помідорами готовий. Даємо йому повністю охолонути і лише після цього ріжемо на порції і подаємо до столу.
кіш з сиром і помідорами - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти