Кіш з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
У киш з грибами і сиром я додаю помідори черрі - виходить чудово! ще, звичайно, пряні приправи і спеції. Пригощайтеся!
Кіш з грибами і сиром відмінно підійде як для рядового обіду або вечері, так і на святковий стіл. Він відмінно поєднується з багатьма закусками. Можете навіть подати його з салатом із зелені. Мої діти киш з грибами і сиром іноді їдять зі сметаною. Виходить ще ніжніше. Можете не додавати ковбасу, якщо хочете, щоб ваш кіш вийшов овочевим. Або ж замінити її іншим овочем, наприклад, кабачком або картоплею. Пробуйте і насолоджуйтеся!
- Вершкове масло - 125 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Гриби - 200-250 грам (на ваш смак
) - Помідори черрі - 100-150 грам
- Ковбаса - 150-200 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
Змішайте вершкове масло, борошно і одне яйце, приправити сіллю. Замісити тісто і розкачати його в млинець, товщиною пів сантиметра. Покладіть в форму для запікання пирогів.
Помийте гриби. Прожарте їх на оливковій олії до готовності. Тільки тоді їх можна викладати на основу для Кіша.
Помийте помідори черрі. Трохи просушіть їх паперовою серветкою або кухонним рушником. Розріжте їх на четвертинки і викладіть до грибів в основу для Кіша. Ковбасу дрібно наріжте і додайте туди ж.
Збийте з молоком два яйця.
Натріть сир моцарелла і посипте їм овочі в основі для Кіша. Залийте все збитими з молоком яйцями.
Випікайте киш в духовці, розігрітій на 200 градусів, протягом 35-40 хвилин. Потім дістаньте і дайте йому трохи охолонути. Ваш ароматний киш з грибами і сиром готовий!