Рецепт Кіш з грибами і карбонад фото

Кіш з грибами і карбонад
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кіш є відкритий пиріг з пісочного тіста з заливкою з вершків і яєць, і відноситься він до французької кухні. Начинка може бути найрізноманітніша: ovoshtnaya, м'ясна або рибна.

Опис приготування:

Пропоную приготувати киш з грибами і карбонад. Пиріг виходить надзвичайно смачним, соковитим і ароматним! Для начинки можна взяти абсолютно будь-які гриби, причому як свіжі, так і заморожені. У мене в цей раз печериці. Пиріг виходить досить поживним і цілком зможе замінити сніданок, обід або вечерю. Приготування нескладне, сподіваюся рецепт вам сподобається. Спробуйте - це дуже смачно!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Карбонад - 150 грам
  • Гриби - 350 грам (у мене заморожені печериці)
  • Крем - 50 грам
  • Вершки - 50 грам
  • Сир - 100 грам
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки (крижана)
  • Сіль - За смаком
кіш з грибами і карбонад - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 2
З'єднайте борошно і нарізане кубиками вершкове масло. Перетерши борошно з маслом руками до стану крихт.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 3
Додайте яйце і щіпку солі.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 4
Перемішайте, додайте воду і замісити м'яке тісто. Якщо необхідно, то в процесі можна додати ще трохи борошна. Зберіть тісто в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 5
Охолоджене тісто покладіть у змащену маслом форму, розподіляючи тісто руками. Сформуйте високі бортики.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 6
Обсмажте на сковороді нарізаний кубиками цибулю до м'якості, додайте гриби і готуйте до випаровування рідини. В кінці додайте нарізаний кубиками карбонад, сіль за смаком і обсмажте все разом близько 1-2 хвилин. Викладіть начинку на тісто і розрівняйте.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 7
Змішайте яйця, що залишилися, вершки, сметану, сіль і мускатний горіх. Додайте тертий сир, перемішайте і залийте масою начинку. Випікайте пиріг при 180 градусах близько 30 хвилин.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 8
Кіш з грибами і карбонад готовий.
кіш з грибами і карбонад - фото крок 9
Посипаємо його перед подачею, по бажанню, свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти