Кіш з грибами і карбонад
(покроковий рецепт з фото)
Кіш є відкритий пиріг з пісочного тіста з заливкою з вершків і яєць, і відноситься він до французької кухні. Начинка може бути найрізноманітніша: ovoshtnaya, м'ясна або рибна.
Пропоную приготувати киш з грибами і карбонад. Пиріг виходить надзвичайно смачним, соковитим і ароматним! Для начинки можна взяти абсолютно будь-які гриби, причому як свіжі, так і заморожені. У мене в цей раз печериці. Пиріг виходить досить поживним і цілком зможе замінити сніданок, обід або вечерю. Приготування нескладне, сподіваюся рецепт вам сподобається. Спробуйте - це дуже смачно!
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Карбонад - 150 грам
- Гриби - 350 грам (у мене заморожені печериці)
- Крем - 50 грам
- Вершки - 50 грам
- Сир - 100 грам
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки (крижана)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте борошно і нарізане кубиками вершкове масло. Перетерши борошно з маслом руками до стану крихт.
Додайте яйце і щіпку солі.
Перемішайте, додайте воду і замісити м'яке тісто. Якщо необхідно, то в процесі можна додати ще трохи борошна. Зберіть тісто в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто покладіть у змащену маслом форму, розподіляючи тісто руками. Сформуйте високі бортики.
Обсмажте на сковороді нарізаний кубиками цибулю до м'якості, додайте гриби і готуйте до випаровування рідини. В кінці додайте нарізаний кубиками карбонад, сіль за смаком і обсмажте все разом близько 1-2 хвилин. Викладіть начинку на тісто і розрівняйте.
Змішайте яйця, що залишилися, вершки, сметану, сіль і мускатний горіх. Додайте тертий сир, перемішайте і залийте масою начинку. Випікайте пиріг при 180 градусах близько 30 хвилин.
Кіш з грибами і карбонад готовий.
Посипаємо його перед подачею, по бажанню, свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!