Рецепт Свинячий карбонад в духовці фото

Свинячий карбонад в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Обожнюю свинячий карбонат в духовці. Дуже смачне, ніжне, соковите м'ясо можна приготувати швидко і без зайвої метушні біля плити. Свинячий карбонад краще готувати вдома - так ви будете впевнені, що їсте м'ясо!

Опис приготування:

Запечена свинячий карбонад вигідно купувати і готувати великим шматком. Таке м'ясо можна їсти в гарячому вигляді: на обід, а решта прибрати в холодільінк і робити нарізку для бутербродів. Приправи вибирайте ваші улюблені, крім тих, що в рецепті, підійдуть багато: розмарин, базилік, майоран, петрушка, хміль-сунелі, пажитник і інші.

  • Свинячий карбонад - 1, 5 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Чебрець - 4 чайних ложки
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
свинячий карбонад в духовці - фото крок 1
1. У неглибокій ємності змішайте подрібнений часник, чебрець, цедру, сіль, перець і оливкове масло.
свинячий карбонад в духовці - фото крок 2
2. Рівномірно розподіліть суміш по всьому м'ясу.
свинячий карбонад в духовці - фото крок 3
3. Оберніть м'ясо у фольгу і випікайте свинину 1 час 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
свинячий карбонад в духовці - фото крок 4
4. Перенесіть карбонад на обробну дошку, дайте охолонути 10 хвилин і тоді нарізайте на порційні шматочки.

Схожі рецепти