Свинячий карбонад в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю свинячий карбонат в духовці. Дуже смачне, ніжне, соковите м'ясо можна приготувати швидко і без зайвої метушні біля плити. Свинячий карбонад краще готувати вдома - так ви будете впевнені, що їсте м'ясо!
Запечена свинячий карбонад вигідно купувати і готувати великим шматком. Таке м'ясо можна їсти в гарячому вигляді: на обід, а решта прибрати в холодільінк і робити нарізку для бутербродів. Приправи вибирайте ваші улюблені, крім тих, що в рецепті, підійдуть багато: розмарин, базилік, майоран, петрушка, хміль-сунелі, пажитник і інші.
- Свинячий карбонад - 1, 5 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Чебрець - 4 чайних ложки
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком

1. У неглибокій ємності змішайте подрібнений часник, чебрець, цедру, сіль, перець і оливкове масло.

2. Рівномірно розподіліть суміш по всьому м'ясу.

3. Оберніть м'ясо у фольгу і випікайте свинину 1 час 30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

4. Перенесіть карбонад на обробну дошку, дайте охолонути 10 хвилин і тоді нарізайте на порційні шматочки.