Рецепт Курячий карбонад фото

Курячий карбонад
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви на дієті, але вам хочеться м'яса - приготуйте курячий карбонад з курячого філе. Це - дуже легке, сухувате, нежирне блюдо, яке не зашкодить вашій фігурі.

Опис приготування:

Курячий карбонад - вельми дієтичне блюдо, воно виходить абсолютно не жирним, а навпаки - кілька сухуватим. Завдяки цьому курячий карбонад дуже люблять діти, яким не подобаються жирні м'ясні страви. Правильно просмажене куряче м'ясо виходить дуже ніжним і смачним. При бажанні вже готовий карбонад можна посипати тертим пармезаном - буде ще смачніше, але вже жирніше.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Борошно - 40 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Оливкова олія - 80 мілілітрів
  • Кетчуп - 150 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - - За смаком
курячий карбонад - фото крок 1
Куряче філе нарізати на порційні шматочки (оскільки це карбонад, шматочки повинні бути досить великими і товстими).
курячий карбонад - фото крок 2
Трошки солимо кожен шматочок з обох сторін.
курячий карбонад - фото крок 3
Спершу кожен шматочок обваляти в борошні.
курячий карбонад - фото крок 4
Потім - вмочимо в яйце.
курячий карбонад - фото крок 5
Нарешті, обваляти кожен шматочок курки в суміші панірувальних сухарів і подрібненого мускатного горіха.
курячий карбонад - фото крок 6
У сковороді розігріваємо оливкове масло. У гаряче масло викладаємо шматочки курячого філе.
курячий карбонад - фото крок 7
Курячий карбонад обсмажуємо 3-4 хвилини (в залежності від товщини) з кожного боку. Подаємо з улюбленим гарніром і кетчупом. Смачного!

Схожі рецепти