Курячий карбонад
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви на дієті, але вам хочеться м'яса - приготуйте курячий карбонад з курячого філе. Це - дуже легке, сухувате, нежирне блюдо, яке не зашкодить вашій фігурі.
Курячий карбонад - вельми дієтичне блюдо, воно виходить абсолютно не жирним, а навпаки - кілька сухуватим. Завдяки цьому курячий карбонад дуже люблять діти, яким не подобаються жирні м'ясні страви. Правильно просмажене куряче м'ясо виходить дуже ніжним і смачним. При бажанні вже готовий карбонад можна посипати тертим пармезаном - буде ще смачніше, але вже жирніше.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Борошно - 40 грам
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Оливкова олія - 80 мілілітрів
- Кетчуп - 150 мілілітрів
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - - За смаком
Куряче філе нарізати на порційні шматочки (оскільки це карбонад, шматочки повинні бути досить великими і товстими).
Трошки солимо кожен шматочок з обох сторін.
Спершу кожен шматочок обваляти в борошні.
Потім - вмочимо в яйце.
Нарешті, обваляти кожен шматочок курки в суміші панірувальних сухарів і подрібненого мускатного горіха.
У сковороді розігріваємо оливкове масло. У гаряче масло викладаємо шматочки курячого філе.
Курячий карбонад обсмажуємо 3-4 хвилини (в залежності від товщини) з кожного боку. Подаємо з улюбленим гарніром і кетчупом. Смачного!