Рецепт Кіш з грибами і куркою фото

Кіш з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Птах, Курка, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Кіш

Ви любите заливні пироги? Я, наприклад, їх просто обожнюю. Одним варіантом, як приготувати киш з грибами і куркою, хочу поділитися. Це смачно, ситно і зовсім нескладно. Чудовий рецепт!

Цей закусочний пиріг хороший тим, що його можна їсти як теплим, так і холодним. В начинку, крім основних інгредієнтів, завжди можете додати ще сир, овочі або консервований горошок, наприклад, як в даному варіанті. Кіш - чудова ідея для перекусу або ситного обіду і вечері. Побалуйте себе смачненьким без особливого клопоту.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 5 Ст. Ложок (приблизно)
  • Гриби - 250 грам
  • Куряча грудка - 250 грам
  • Сир - 100 грам (або м'який сир)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
  • Консервований горошок або кукурудза - 100 грам (по бажанню)
кіш з грибами і куркою - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти для тіста.
кіш з грибами і куркою - фото крок 2
2. З'єднайте масло з борошном і сіллю, розітріть в крихту. Потроху вливайте крижану (! !! ) воду, замішуючи однорідне тісто. Можна скористатися допомогою техніки. Готове тісто скачайте в кульку і приберіть в холодильник хвилин на 30-40.
кіш з грибами і куркою - фото крок 3
3. Для приготування начинки вимийте і висушіть гриби, наріжте їх тонкими скибочками. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
кіш з грибами і куркою - фото крок 4
4. Обсмажте також куряче філе. На окремій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. В кінці зберіть всі інгредієнти начинки на одній сковороді і млоїте на плиті ще пару хвилин.
кіш з грибами і куркою - фото крок 5
5. Поки начинка остигає, дістаньте тісто з холодильника, розкачайте тонко і викладіть у жароміцних форму.
кіш з грибами і куркою - фото крок 6
6. Ображати зайві краю, зверху викладіть лист пергаменту або фольги і засипте квасоля або горох, наприклад. Надішліть пекти корж на 12-15 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
кіш з грибами і куркою - фото крок 7
7. Після акуратно приберіть утяжелитель, зробіть додатково кілька проколів виделкою і відправте корж в духовку ще хвилин на 10.
кіш з грибами і куркою - фото крок 8
8. За цей час якраз можна зробити заливку. У глибокій мисці з'єднайте яйця, сир, сметану, часник і зелень за смаком.
кіш з грибами і куркою - фото крок 9
9. Збийте все до однорідності, за смаком підсолити.
кіш з грибами і куркою - фото крок 10
10. Дістаньте основу, викладіть начинку рівним шаром і влийте заливку. Надішліть пиріг в духовку, запікайте при температурі 180 градусів хвилин 15-20.
кіш з грибами і куркою - фото крок 11
11. От і все, наша кіче вже готова. Смачного!

Схожі рецепти