Кіш з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите заливні пироги? Я, наприклад, їх просто обожнюю. Одним варіантом, як приготувати киш з грибами і куркою, хочу поділитися. Це смачно, ситно і зовсім нескладно. Чудовий рецепт!
Цей закусочний пиріг хороший тим, що його можна їсти як теплим, так і холодним. В начинку, крім основних інгредієнтів, завжди можете додати ще сир, овочі або консервований горошок, наприклад, як в даному варіанті. Кіш - чудова ідея для перекусу або ситного обіду і вечері. Побалуйте себе смачненьким без особливого клопоту.
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вода - 5 Ст. Ложок (приблизно)
- Гриби - 250 грам
- Куряча грудка - 250 грам
- Сир - 100 грам (або м'який сир)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Консервований горошок або кукурудза - 100 грам (по бажанню)
1. Підготуйте інгредієнти для тіста.
2. З'єднайте масло з борошном і сіллю, розітріть в крихту. Потроху вливайте крижану (! !! ) воду, замішуючи однорідне тісто. Можна скористатися допомогою техніки. Готове тісто скачайте в кульку і приберіть в холодильник хвилин на 30-40.
3. Для приготування начинки вимийте і висушіть гриби, наріжте їх тонкими скибочками. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Обсмажте також куряче філе. На окремій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. В кінці зберіть всі інгредієнти начинки на одній сковороді і млоїте на плиті ще пару хвилин.
5. Поки начинка остигає, дістаньте тісто з холодильника, розкачайте тонко і викладіть у жароміцних форму.
6. Ображати зайві краю, зверху викладіть лист пергаменту або фольги і засипте квасоля або горох, наприклад. Надішліть пекти корж на 12-15 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
7. Після акуратно приберіть утяжелитель, зробіть додатково кілька проколів виделкою і відправте корж в духовку ще хвилин на 10.
8. За цей час якраз можна зробити заливку. У глибокій мисці з'єднайте яйця, сир, сметану, часник і зелень за смаком.
9. Збийте все до однорідності, за смаком підсолити.
10. Дістаньте основу, викладіть начинку рівним шаром і влийте заливку. Надішліть пиріг в духовку, запікайте при температурі 180 градусів хвилин 15-20.
11. От і все, наша кіче вже готова. Смачного!