Рецепт Кіш з картоплею і грибами фото

Кіш з картоплею і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Якщо потрібно приготувати швидкий і смачну вечерю, а також закуску, тоді вам стати в нагоді рецепт Кіша з картоплею і грибами. У киш можна додати будь-які інгредієнти, головне, щоб було смачно!

Опис приготування:

Відмінність Кіша від звичайного пирога в тому, що він обов'язково відкритий, тому добре видно всі інгредієнти. Можна зробити овочевий киш, сирний або з м'ясом, а також є сотні інших варіантів. В даному випадку киш НЕ буде класичним, так як за основу я беру картоплю, а не тісто. Буде смачно, спробуйте!

  • Картопля - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Курячі сосиски - 5 штук
  • Печериці - 180 грам
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Чеддер - 50 грам
  • Шпинат - 0, 5 пучка
  • Черрі томати - 12 штук
  • Яйця - 7-8 штук
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
кіш з картоплею і грибами - фото крок 1
1. Вимийте гриби і наріжте їх пластинками, цибулину нарубати дрібним кубиком, в миску розбийте курячі яйця, обірвемо листя зі шпинату.
кіш з картоплею і грибами - фото крок 2
2. Очистіть велику картоплю від шкірки і натріть його на крупній тертці, форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть картоплю, сформувавши невеликі бортики, сіль і poperčite. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім відставте в сторону.
кіш з картоплею і грибами - фото крок 3
3. Наріжте курячі ковбаски шматочками. Розігрійте сковороду і обсмажте ковбаски, гриби, цибулю протягом 5-6 хвилин. Викладіть вміст сковороди на картопляний шар, розподіліть тертий сир, листя шпинату, чері. Змішайте яйця з молоком, сіллю і перцем, залийте пиріг.
кіш з картоплею і грибами - фото крок 4
4. Надішліть пиріг в гарячу духовку і запікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, залиште для охолодження на кілька хвилин.
кіш з картоплею і грибами - фото крок 5
5. Наріжте киш шматочками і подавайте до столу, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти