Кіш з картоплею і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно приготувати швидкий і смачну вечерю, а також закуску, тоді вам стати в нагоді рецепт Кіша з картоплею і грибами. У киш можна додати будь-які інгредієнти, головне, щоб було смачно!
Відмінність Кіша від звичайного пирога в тому, що він обов'язково відкритий, тому добре видно всі інгредієнти. Можна зробити овочевий киш, сирний або з м'ясом, а також є сотні інших варіантів. В даному випадку киш НЕ буде класичним, так як за основу я беру картоплю, а не тісто. Буде смачно, спробуйте!
- Картопля - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Курячі сосиски - 5 штук
- Печериці - 180 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Чеддер - 50 грам
- Шпинат - 0, 5 пучка
- Черрі томати - 12 штук
- Яйця - 7-8 штук
- Молоко - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте гриби і наріжте їх пластинками, цибулину нарубати дрібним кубиком, в миску розбийте курячі яйця, обірвемо листя зі шпинату.
2. Очистіть велику картоплю від шкірки і натріть його на крупній тертці, форму для випікання змастіть рослинною олією, викладіть картоплю, сформувавши невеликі бортики, сіль і poperčite. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім відставте в сторону.
3. Наріжте курячі ковбаски шматочками. Розігрійте сковороду і обсмажте ковбаски, гриби, цибулю протягом 5-6 хвилин. Викладіть вміст сковороди на картопляний шар, розподіліть тертий сир, листя шпинату, чері. Змішайте яйця з молоком, сіллю і перцем, залийте пиріг.
4. Надішліть пиріг в гарячу духовку і запікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, залиште для охолодження на кілька хвилин.
5. Наріжте киш шматочками і подавайте до столу, насолоджуйтеся!