Рецепт Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею фото

Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Цибуля, Зелена цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Немає простіше способу приготувати свинину, ніж зробити її за цим рецептом, як приготувати свинину, обсмажену на сковороді з зеленою цибулею. Блюдо готується дуже швидко і підходить до будь-якого гарніру.

Тут відмінно підійде вок, а якщо у вас його немає, тоді підійде звичайна сковорода. Спершу обсмажте м'ясо, а потім додайте до нього зелену цибулю, так він не втратить свій яскравий колір і блюдо буде виглядати апетитно. Подавайте обсмажене м'ясо з гарніром з відвареного рису (як прийнято в азіатських країнах), з макаронами або з кашею.

  • Свинина - 500 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелена цибуля - 1 пучок
свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо і наріжте його поперек волокон тонкими скибочками. Накрийте м'ясо плівкою і злегка відбийте. Змішайте м'ясо з соєвим соусом, цукром, крохмалем, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Розігрійте вок з рослинним маслом, наріжте пластинками часник, обсмажте його протягом 1 хвилини.
свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею - фото крок 2
2. Викладіть мариноване м'ясо в сковороду до часнику.
свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею - фото крок 3
3. Обсмажуйте м'ясо близько 1, 5-2 хвилин до утворення скоринки.
свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею - фото крок 4
4. Наріжте по діагоналі невеликими шматочками зелену цибулю і додайте його в сковороду до м'яса, обсмажуйте 1-2 хвилини.
свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею - фото крок 5
5. Вимкніть вогонь і відразу подавайте свинину з відвареним рисом або іншим гарніром.

Схожі рецепти