Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Немає простіше способу приготувати свинину, ніж зробити її за цим рецептом, як приготувати свинину, обсмажену на сковороді з зеленою цибулею. Блюдо готується дуже швидко і підходить до будь-якого гарніру.
Тут відмінно підійде вок, а якщо у вас його немає, тоді підійде звичайна сковорода. Спершу обсмажте м'ясо, а потім додайте до нього зелену цибулю, так він не втратить свій яскравий колір і блюдо буде виглядати апетитно. Подавайте обсмажене м'ясо з гарніром з відвареного рису (як прийнято в азіатських країнах), з макаронами або з кашею.
- Свинина - 500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Вимийте м'ясо і наріжте його поперек волокон тонкими скибочками. Накрийте м'ясо плівкою і злегка відбийте. Змішайте м'ясо з соєвим соусом, цукром, крохмалем, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Розігрійте вок з рослинним маслом, наріжте пластинками часник, обсмажте його протягом 1 хвилини.
2. Викладіть мариноване м'ясо в сковороду до часнику.
3. Обсмажуйте м'ясо близько 1, 5-2 хвилин до утворення скоринки.
4. Наріжте по діагоналі невеликими шматочками зелену цибулю і додайте його в сковороду до м'яса, обсмажуйте 1-2 хвилини.
5. Вимкніть вогонь і відразу подавайте свинину з відвареним рисом або іншим гарніром.