Коржі на сковороді з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати коржі на сковороді з зеленою цибулею - це просто і смачно. Зробіть такі на сніданок або на вечерю. Можна подати їх замість хліба або грінок. Спекти такі під силу всім.
Замість зеленої цибулі можна використати будь-яку зелень: черемша, петрушку, кріп, Kinzu, шпинат, а також сир або готове м'ясо. Коржі можна їсти відразу після обсмажування, тільки обережніше, адже вони гарячі. Коржі спершу варто перекласти на серветку, щоб позбутися від жиру, а потім вже подавайте.
- Борошно - 2 склянки
- Гаряча вода - 3/4 склянки
- Сіль - За смаком
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Рапсове масло - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком (для обсмажування)
- Зелена цибуля - 6-7 штук
1. Додайте в чашу кухонного комбайна борошно, сіль, рапсове масло, 1 чайну ложку кунжутного масла. Влийте гарячу воду і змішайте.
2. Замішайте тісто, а потім дайте йому постояти близько 30 хвилин.
3. Промийте зелену цибулю, поріжте його, посолити і додати 1 столову ложку кунжутного масла, перемішайте і відкладіть.
4. Покладіть тісто на посипану борошном поверхню, розділи 8 частин.
5. Розкачайте кожну частину в тонкий коло.
6. Нанесіть на розкочане коло 1/8 частина зеленої цибулі.
7. Поверніть тісто в рулет.
8. Поверніть рулет в равлика.
9. Посипте вийшла равлика борошном і розкачайте знову в коло, виконайте те ж саме з іншими шматочками тіста.
10. Нагрійте сковороду з рослинним маслом, додайте в неї цибульні коржі і обсмажте їх до золотистої скоринки протягом 2 хвилин. Потім переверніть коржі і готуйте ще 1-2 хвилини.
11. Викладіть приготовлені коржі на паперові рушники.
12. Додайте трохи соєвого соусу і подавайте до столу.