Рецепт Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі фото

Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор , Черрі
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Смачна і корисна рибка з соковитими томатами і ароматним базиліком. Таке блюдо ви зможете приготувати всього за 15 хвилин. Поділюся рецептом, як приготувати тріску, обсмажену на сковороді з черрі.

Опис приготування:

Використовуйте рибне філе, щоб заощадити час на чистку риби. Її необхідно обсмажити попередньо на сковороді, щоб запечатати всі соки. Замість черрі можна використовувати звичайні томати, тільки вибирайте ті, в яких менше соку. Подавайте блюдо трохи остиглим.

  • Гарячкові файл - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Черрі - 300 грам
  • Сухе біле вино - 0, 5 склянки
  • Базилік свіжий - 15 грам
  • Лимонна цедра - За смаком
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 1
1. Вимийте і наріжте тріску невеликими шматочками. Посоліть кожен і поперчіть з двох сторін.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 2
2. Сковороду розігрійте зі столовою ложкою оливкової олії, викладіть тріску і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 3
3. Видаліть рибку зі сковороди, поверніть сковороду на вогонь. Очистіть і дрібно наріжте часник, обсмажте його для появи аромату.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 4
4. Черрі розріжте навпіл і викладіть до часнику, злиття вино, перемішайте і залиште на 1-2 хвилини.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 5
5. Поверніть рибку в сковороду, додайте листочки базиліка.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 6
6. Томіть все кілька хвилин, потім вимкніть вогонь і додайте трохи лимонної цедри або лимонного соку.
лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі - фото крок 7
7. Рибку разом з томатами, базиліком і соусом викладіть в тарілку, подавайте трохи остигле блюдо.

Схожі рецепти