Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом кабачкової ікри (обсмаженої) на зиму. Як мені здається, якщо всі овочі обсмажувати, приготування хоч і займає більше часу, але саме блюдо виходить ситніше і смачніше. Спробуйте!
Ця кабачкова ікра (обсмажена) на зиму в домашніх умовах готується просто, а виходить незмінно смачною і ситної. Особисто я завжди половину від усієї кількості закриваю на зиму, а половину з'їдаю тут же, "не відходячи від каси" . Так що рекомендую вам цей простий рецепт кабачкової ікри обсмаженої на зиму настійно!
- Кабачки - 900 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Помідори - 4 штуки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Спеції - 1 За смаком
1. Помідори обшпарити. Знімаємо з них шкірку, і в блендері перетираємо в пюре. На маленькому вогні тушкуємо в каструлі з товстими стінками під кришкою.
2. Тим часом обсмажуємо на одній сковороді - подрібнені цибулю і моркву, на іншій - кабачки. Масло не шкодуйте. Сіль - за смаком.
3. Далі додамо кабачки, цибуля з морквою, лавровий лист, часник і спеції до закипілої томатній пасті. Тушкуємо все разом близько години. Потім подрібнити в блендері.
4. Остужаем - і подаємо! А на зиму фасуємо ікру в гарячому вигляді в стерильні банки, вливаємо в кожну банку зверху по чайній ложці оцту 9%, і закриваємо на зиму!