Рецепт Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму

Рецепт Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ділюся простим рецептом кабачкової ікри (обсмаженої) на зиму. Як мені здається, якщо всі овочі обсмажувати, приготування хоч і займає більше часу, але саме блюдо виходить ситніше і смачніше. Спробуйте!

опис приготування:

Ця кабачкова ікра (обсмажена) на зиму в домашніх умовах готується просто, а виходить незмінно смачною і ситної. Особисто я завжди половину від усієї кількості закриваю на зиму, а половину з'їдаю тут же, & Quot; не відходячи від каси ";. Так що рекомендую вам цей простий рецепт кабачкової ікри обсмаженої на зиму настійно!

  • кабачки— 900 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • морква— 3 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • помідори— 4 штуки
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • спеції— 1 За смаком
Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму - фото крок 1 1. помідори обшпарити. Знімаємо з них шкірку, і в блендері перетираємо в пюре. На маленькому вогні тушкуємо в каструлі з товстими стінками під кришкою.

Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму - фото крок 2 2. Тим часом обсмажуємо на одній сковороді — подрібнені цибулю і моркву, на іншій — кабачки. Масло не шкодуйте. сіль — за смаком.

Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму - фото крок 3 3. Далі додамо кабачки, цибуля з морквою, лавровий лист, часник і спеції до закипілої томатній пасті. Тушкуємо все разом близько години. Потім подрібнити в блендері.

Кабачкова ікра (обсмажена) на зиму - фото крок 4 4. Остужаем - і подаємо! А на зиму фасуємо ікру в гарячому вигляді в стерильні банки, вливаємо в кожну банку зверху по чайній ложці оцту 9%, і закриваємо на зиму!

Схожі рецепти

Ікра кабачкова обсмажена

Ікра кабачкова обсмажена

Всіма улюблена ікра кабачкова обсмажена готується багатьма різними способами і з додаванням різних овочів. Даний рецепт - класичний, і за смаком така ікра виходить як по ГОСТу. опис приготування: Якщо ви любите кабачки, то цей рецепт для вас. Готується ікра кабачкова обсмажена близько 2 годин ...

читати далі
Обсмажена кольорова капуста з яйцем-пашот

Обсмажена кольорова капуста з яйцем-пашот

Яйце-пашот - це частина класичного французького сніданку. Приготоване разом з цвітною капустою воно стане відмінним варіантом і для вашого смачного і корисного сніданку. опис приготування: Поділяємо капусту на суцвіття. Дрібно ріжемо або видавлюємо часник через землянку. Дрібно рубаємо мигдаль...

читати далі
Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею

Свинина, обсмажена на сковороді з зеленою цибулею

Немає простіше способу приготувати свинину, ніж зробити її за цим рецептом, як приготувати свинину, обсмажену на сковороді з зеленою цибулею. Блюдо готується дуже швидко і підходить до будь-якого гарніру. опис приготування: Тут відмінно підійде вок, а якщо у вас його немає, тоді підійде звичай...

читати далі
Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі

Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі

Смачна і корисна рибка з соковитими томатами і ароматним базиліком. Таке блюдо ви зможете приготувати всього за 15 хвилин. поділюся рецептом, як приготувати тріску, обсмажену на сковороді з черрі. опис приготування: Використовуйте рибне філе, щоб заощадити час на чистку риби. Її необхідно обсм...

читати далі
Ікра кабачкова (на зиму)

Ікра кабачкова (на зиму)

Кабачкова ікра - улюблена закуска дорослих і дітей, і немає нічого більш актуальною, коли сезон кабачків в розпалі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати кабачкову ікру на зиму легко і просто! опис приготування: Якщо дотримуватися всіх рекомендацій, як приготувати кабачкову ікру на зиму, то ...

читати далі