Свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить, дуже ніжним, в міру солоним і в міру пікантним.
Для приготування такої свинини знадобиться багато цибулі (на перший погляд). Але після приготування він зовсім не відчувається, а перетворюється в пікантну і густу підливу. Щоб у м'яса був глянець, обов'язково випаруйте всю рідину і обсмажте. Тобто свинина у нас виходить і тушкована і обсмажена одночасно. Пригощайтеся.
- Свинина - 500 грам (корейська)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 Чайна ложка (сушена)
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Складові.
Вимийте і висушіть м'ясо. Наріжте на порційні шматки.
Посипте одну сторону петрушкою.
Нагрійте масло в сковороді і обсмажте з двох сторін.
У чашу блендера покладіть нарізану цибулю, оцет, соєвий соус, воду, часник і пробийте блендером до однорідної маси. Залийте м'ясо і готуйте до випаровування рідини.
Обсмажте з двох сторін і подавайте.
Смачного!