Рецепт Свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі фото

Свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить, дуже ніжним, в міру солоним і в міру пікантним.

Опис приготування:

Для приготування такої свинини знадобиться багато цибулі (на перший погляд). Але після приготування він зовсім не відчувається, а перетворюється в пікантну і густу підливу. Щоб у м'яса був глянець, обов'язково випаруйте всю рідину і обсмажте. Тобто свинина у нас виходить і тушкована і обсмажена одночасно. Пригощайтеся.

  • Свинина - 500 грам (корейська)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 Чайна ложка (сушена)
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 1
Складові.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 2
Вимийте і висушіть м'ясо. Наріжте на порційні шматки.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 3
Посипте одну сторону петрушкою.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 4
Нагрійте масло в сковороді і обсмажте з двох сторін.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 5
У чашу блендера покладіть нарізану цибулю, оцет, соєвий соус, воду, часник і пробийте блендером до однорідної маси. Залийте м'ясо і готуйте до випаровування рідини.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 6
Обсмажте з двох сторін і подавайте.
свиняча корейка обсмажена в цибульному соусі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти