Свинина, тушкована в цибульному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цієї страви будемо використовувати велику кількість цибулі. М'ясо не тільки в ньому буде гаситися, але і добре промаринуется під час готування.
Самий смак полягає в тому, щоб м'ясо тушкувалось разом з цибулею. Під час гасіння цибуля стане м'яким і утворює якийсь соус, завдяки якому ви отримаєте дуже смачна цибульна підлива. А подати цю страву можна з будь-яким гарніром.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Кріп - 1 Пучков
М'ясо наріжте на шматочки і обсмажте на сильному вогні, щоб утворилася невелика рум'яна кірочка.
Дрібно наріжте цибулю, додайте його до м'яса. Обсмажте разом пару хвилин.
Потім додайте соєвий соус, сіль, спеції. Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні до готовності м'яса.
В кінці приготування додайте нарізаний кріп.
Смачного!