Рецепт Свинина, тушкована в цибульному соусі фото

Свинина, тушкована в цибульному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для приготування цієї страви будемо використовувати велику кількість цибулі. М'ясо не тільки в ньому буде гаситися, але і добре промаринуется під час готування.

Опис приготування:

Самий смак полягає в тому, щоб м'ясо тушкувалось разом з цибулею. Під час гасіння цибуля стане м'яким і утворює якийсь соус, завдяки якому ви отримаєте дуже смачна цибульна підлива. А подати цю страву можна з будь-яким гарніром.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Кріп - 1 Пучков
свинина, тушкована в цибульному соусі - фото крок 1
М'ясо наріжте на шматочки і обсмажте на сильному вогні, щоб утворилася невелика рум'яна кірочка.
свинина, тушкована в цибульному соусі - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю, додайте його до м'яса. Обсмажте разом пару хвилин.
свинина, тушкована в цибульному соусі - фото крок 3
Потім додайте соєвий соус, сіль, спеції. Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні до готовності м'яса.
свинина, тушкована в цибульному соусі - фото крок 4
В кінці приготування додайте нарізаний кріп.
свинина, тушкована в цибульному соусі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти