Рецепт Баранина в винно-цибульному маринаді фото

Баранина в винно-цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Ні для кого не секрет, що баранина має специфічний запахом. Щоб від нього позбутися, досить просто правильно замаринувати м'ясо. Для цього підійде вино і ріпчасту цибулю.

Опис приготування:

Щоб приготувати соковиту, м'яку і ароматну баранину, замаринуйте її у винному маринаді. М'ята додасть особливий смак. Завдяки провину, змішаного з медом, блюдо буде мати кисло-солодкий присмак. Щоб дізнатися, як приготувати баранину в винно цибульному маринаді, прочитайте цей рецепт.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Мухобойка - 800 грам
  • Вино біле - 250 мілілітрів
  • Цибуля - 3 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • М'ята - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
баранина в винно-цибульному маринаді - фото крок 1
У невелику миску влийте сухе біле вино. Потім додайте в нього рідкий мед і гарненько все перемішайте до однорідності.
баранина в винно-цибульному маринаді - фото крок 2
Баранину вимийте і висушіть. Наріжте на невеликі шматочки і складіть в миску або каструлю. Потім очистіть і наріжте ріпчасту цибулю. Додайте до м'яса цибулю, сушену м'яту, перець і сіль. Все ретельно перемішайте.
баранина в винно-цибульному маринаді - фото крок 3
Залийте все маринадом з вина і меду. Ретельно перемішайте і поставте в холодильник маринуватися на пару годин.
баранина в винно-цибульному маринаді - фото крок 4
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї баранину з маринадом. Накрийте фольгою і запікайте дві години на духовці при температурі сто вісімдесят градусів. Потім дістаньте м'ясо, наріжте хурму на шматочки, викладіть поверх м'яса і запікайте під фольгою ще півгодини.

Схожі рецепти