Рецепт Курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком фото

Курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Пропоную приготувати курочку в дуже смачне і незвичайне маринаді. Чим довше вона буде в ньому маринуватися, тим смачніше і ніжніше вийде м'ясо. Давайте готувати!

Опис приготування:

Соковита, ароматная курочка… Таке блюдо можна подавати з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом. Однозначно - буде смачно! Отже, розповідаю, як приготувати курку в винно-апельсиновому маринаді з базиліком.

  • Курка - 1 штук (тушка)
  • Базилік - 1 Пучков
  • Кріп - 1 Пучков
  • Апельсин - 1 штук
  • Вино червоне сухе - 100 мілілітрів
  • Крем - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком - фото крок 1
Дрібно наріжте листочки базиліка і кріп.
курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком - фото крок 2
Додайте до зелені вино, сметану, свіжовичавлений сік апельсина і сіль.
курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком - фото крок 3
Курку гарненько змастити отриманим маринадом і залиште на 2-3 годину.
Потім викладіть у форму для запікання і накрийте фольгою. Готуйте при 220 градусах 50-60 хвилин.
курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти