Курка в винно-апельсиновому маринаді з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати курочку в дуже смачне і незвичайне маринаді. Чим довше вона буде в ньому маринуватися, тим смачніше і ніжніше вийде м'ясо. Давайте готувати!
Соковита, ароматная курочка… Таке блюдо можна подавати з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом. Однозначно - буде смачно! Отже, розповідаю, як приготувати курку в винно-апельсиновому маринаді з базиліком.
- Курка - 1 штук (тушка)
- Базилік - 1 Пучков
- Кріп - 1 Пучков
- Апельсин - 1 штук
- Вино червоне сухе - 100 мілілітрів
- Крем - 1 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Дрібно наріжте листочки базиліка і кріп.
Додайте до зелені вино, сметану, свіжовичавлений сік апельсина і сіль.
Курку гарненько змастити отриманим маринадом і залиште на 2-3 годину.
Потім викладіть у форму для запікання і накрийте фольгою. Готуйте при 220 градусах 50-60 хвилин.
Потім викладіть у форму для запікання і накрийте фольгою. Готуйте при 220 градусах 50-60 хвилин.
Смачного!