Рецепт Курка в апельсиновому маринаді фото

Курка в апельсиновому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Ще один варіант приготування курки цілком. Цікавий маринад на основі апельсинового соку з додаванням чебрецю. Пікантна начинка на основі подрібненого багета. Раджу придивитися до рецептом.

Чебрець - специфічна приправа. Тому її можна міняти на будь-яку іншу, наприклад, розмарин. В іншому ж, точно дотримуйтесь рецептурі. Вийде дуже смачно і святково!

  • Курка тушка - 1 штука
  • Чебрець свіжий - 10 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Апельсин - 1 штука
  • Багет - 100 грам (начинка)
  • Часник - 3 зубчики (начинка)
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Цибуля зелена пір'я - 4 штуки (начинка)
  • Цедра апельсина - 0, 5 чайних ложки (начинка)
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 1
1. Курку помийте, обсушити.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, полийте апельсиновим соком, посипте чебрецем. Накрийте плівкою і залиште на пару годин.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 3
3. Поки курка маринується, зробимо начинку. Подрібніть всі інгредієнти для начинки в крихту за допомогою блендера.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 4
4. Маринад з курки злийте, додайте майонез і перемішайте.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 5
5. Начините курку хлібної сумішшю.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 6
6. Змастіть курку апельсиново-майонезній глазур'ю.
курка в апельсиновому маринаді - фото крок 7
7. Запікайте курку в розігрітій до 180 градусів близько 45 хвилин, спочатку прикривши фольгою. Смачного!

Схожі рецепти